promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Miller két folytatást ígér a Mad Max-nek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az új átgondolás már a nyitóhétvégén hatalmasat kaszált, így tudtuk, hogy lesz folytatása a dolognak. A harag útja sokat csúszott a forgatásokon, így volt olyan üresjárat, amikor a stábnak semmi dolga nem akadt, például amikor meglepetésszerű esőzések kapták el őket Ausztráliában. Miller eközben persze nem tétlenkedett, és két különböző forgatókönyvet is megírt a Mad Maxhez. Az egyik forgatókönyv címe egészen biztosan Mad Max: The Wasteland, azaz pusztaság, vagy szabadfordításban senkiföldje lesz, a másik pedig még név nélkül zötykölődik. A rendező jelenleg a Warnerrel tárgyal arról, hogy melyik ötlettel folytassák. Miller nyilatkozta azt is, hogy annyira elszaporodtak a karakterek és az események, hogy muszáj volt megírnia a másik filmet is.
 
Most nemrégiben a Top Gearnek nyilatkozott arról, hogy mielőtt belekezdene az új Mad Maxekbe, szeretne valami nyugisabbat rendezni, speciális effektek nélkül. A Babe-et és a Táncoló talpakat talán hanyagolni kellene folytatás terén, és rendezni valami romantikus filmet, persze CGI nélkül. Akkor George mester úgy ki lenne éhezve a vérre és az akcióra, hogy biztosan jól sikerülne az új Max rész!

Beszéltük, hogy ha egyáltalán nem tud elszakadni Max-től, csinálhatna egy Max Payne romantikus előzményfilmet a játékhoz. Payne hogyan ismerkedett meg a feleségével? Engem kajak érdekelne! Mellé mehetne egy kis 90-es évekbeli akció style speckó effektek nélkül. Kevés golyó, sok romantika, majd ismét őrület. Talán kicsit elkalandoztunk..
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás