promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha a Peeple tényleg beindul, itt elszabadul a pokol!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Tárgyakat szeretünk osztályozni, filmeket még jobban. Az IMDb-n már alig várod, hogy a kedvenc filmedre nyomasd a 10 csillagot, igaz, te kis huncut? Hát, mostantól embereket is osztályozhatunk, méghozzá egytől öt csillagig. ***** A Peeplet két amerikai unatkozó nőci találta ki. Julia Cordray, aki főleg a marketing részét viszi a dolgoknak, a másik pedig Nicole McCullough kétgyerekes anyuka, akiről azt írták, arra kíváncsi, kire bízhatja rá a gyerekeit. El kell szomorítsuk, mert Ted Bundy is egy művelt, barátságos, vonzó férfi volt. Neki biztosan lett volna vagy 4 csillaga az alkalmazásban, ami valószínűleg csak akkor indult volna esésnek, miután kiderül, hogy sorozatgyilkos. Ejj, ha csak csillagozni lehetne, de még kritikát is lehet majd írni a másikról.
 
„Ne vidd át Ted Bundyhoz a gyerekeket, mert sorozatgyilkos!”
„Köszi Júlia, le is pontozom!”

Beugratós kérdés, de kezeket fel, akinek itt van Facebook profilja? Azt hiszed megúszhatod? Meg, egyértelműen, ha nincs fészed. Bárki, aki Facebook-profillal rendelkezik, felvihető a rendszerbe, és onnantól bárki más leosztályozhatja három kategóriában: személyes, szakmai és szerelmi vonalon, illetve amint már említettük, értékelést is írhat róla. Ha az exeddel nem váltatok el túl romantikusan, simán kaphatsz szerelmi vonalon egyest. Szakmai vonalon is, mert nem tartottad kézben a pénzügyeket, meg akkor már személyes vonalon is, mert egy pöcs vagy!

A durva az egészben, hogy a rendszerből jelen állás szerint senki nem tudja majd eltávolítatni magát, ami elég sok kérdést felvet majd, amin már nagynevű ügyvédek is konzultálnak. Elvileg a kritikákkal sem lehet majd mit kezdeni, de nyilatkozták a feltalálók, hogy az igaztalannak vélt kritikákat legalább be lehet jelenteni. :D

peeple 2

A befektetők már nagyon csorgatják a nyálukat, és szép summát várnak a cégtől, a baj csak az, hogy amióta a Washington Post bemutatta a két nőt és az idióta ötletüket, özönlenek a negatív kommentek. Itt a hülye picsázástól kezdve, a lepontozunk titeket egymillió csillagos dologig volt minden. A legtöbb nem szitkozódó komment azonban arról szól, teljesen jogosan, hogy ez emberileg nem helyes, és csak egy újabb kaput nyit meg a cyber zaklatás felé. Teljes mértékben egyetértünk! Az emberi kapcsolatokat nem értékelni, hanem megérteni és ápolni kell. Szívből reméljük, hogy elbukik ez a szánalmas ötlet. Ha nem, akkor megy mindenkinek a mínusz egy csillag!
 
Toronicza Péter
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás