promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bukás lett a gyermekéhezés elleni koncert…
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 30Y, Quimby, Compact Disco, Péterfy Bori & Love Band, Bródy János és még sokáig sorolhatnánk. Közel száz előadó vállalta, hogy ingyenes fellépésével támogatja a Nemzeti Minimumot, azaz segít felhívni a figyelmet a hazánkat sújtó gyermekéhezés súlyosságára. A szervezők a közönség soraiba olyan gyerekeket és fiatalokat is toboroztak, akik egyébként sosem jutnának el egy koncertre. A fizetős közönség  viszont az ezer forintos, alacsonynak számító jegyár ellenére távol maradt.  A Népszabadság információi szerint is alig pár száz érdeklődő ment el a koncertre, de ezt a videóból is le lehet venni, ha megnézzük.

A legszomorúbb ebben az egészben, hogy nem a beharangozással és a szervezéssel volt a gond. A nyomtatott, online és televíziós sajtó is lehozta, és foglalkozott a koncerttel. Az előadók elkezdtek Facebookon eseményeket gyártani, amiken meghívták a rajongókat az Arénában tartott gigakoncertre. A Quimby pl. itt próbálta népszerűsíteni az eseményt. 231 ember vissza is jelölte, hogy megjelenik, de ugyebár ezeknek a többsége ellógta a dolgot. Ez égő a szervezőknek, az előadóknak, akik ingyen vállalták a fellépést, a cégeknek, akik támogatták ezt az egészet, és nektek kedves magyarok! Ismét sikerült megmutatni, hogy a szájunk feleslegesen tud járni olyan dolgok kapcsán, amit kiprovokálnak belőlünk, és közben olyan dolgok mellett megyünk el, amik talán értéket képviselnének.

nemzeti minimum 1
 
Úgyhogy kedves Nép, ezt most próbáljátok meg jóvátenni! Ezer forint nem sok, egy doboz cigit veszek annyiért, ha épp kedvem van, ez viszont már bukta, és a jó kis előadókat se fogjátok látni. Azonban keressétek bátran a vezetőket a Nemzeti Minimum kezdeményezéssel kapcsolatban.
 
E-mail: info@nemzetiminimum.hu

Gulyás Nelli: +36 20 310 2404
Horgas Péter: +36 30 931 1322

Nem kell ezrest felajánlani, egy kiló lisztet is vihettek, vagy amit akartok. Csak mutassuk már meg, hogy a helyén van néha az eszünk és a szívünk! Köszönjük!

Promotions / NOL / Toronicza Péter
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás