promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeleg az új Rolling Stones lemez
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Richards a The Quietus oldalnak adott interjúban beszél erről: „Volt egy megbeszélésünk három-négy nappal ezelőtt, ahol mind a négyen egyetértettünk abban, hogy igen, stúdióba akarunk menni. Hogy mikor és hova, azt még nem tudom megmondani, de annyi biztos, hogy a közeljövőben. Legalább már arra rávettem a fiúkat, hogy stúdióba vonuljunk. Mindnyájunknak egyszerre kellett akarnunk ezt, ez a helyzet a srácokkal: senkit nem kényszeríthettem erőnek erejével a dologra – viszont az a jó hírem van, hogy mindnyájan akarják a dolgot”

Richards szólólemeze a Crosseyed Heart nemrég jelent meg, ezt pedig turnéra is szeretné majd vinni. A Rolling Stone magazinban jelenleg ezt nyilatkozta le a zenész: „Ha most a hasamra kellene ütni, azt mondanám, hogy a dél-amerikai turné után, februárban kezdenénk neki a munkálatoknak. Persze sosem tudhatjuk, hogy jön ki a lépés. Megpróbálhatunk majd stúdiózni karácsony előtt, bár ez nyilván kétséges, hiszen a karácsony mégis csak karácsony.”

2641129 rolling stones 617 409
Mick Jagger is nyilatkozott, akinek nem csak a fejében vannak meg a dalok, hanem már demókat is vett fel: „Klassz volna, van egy csomó új dalom, és jó pár, amiket az elmúlt években írtam. Készítettem néhány igazán jó demót, amelyeket szívesen nagyban is rögzítenék"

A csapat legutóbbi stúdió albuma tíz éves, ez volt az A Bigger Bang. Későbbi két új számukat a Doom and Gloom és a One More Shot-ot a 2012-es válogatáslemezükön hallhatta a közönség. A zenekar szóvivője még nem erősítette meg az új album hírét, de tudjuk, ami késik, nem múlik.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás