promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bánki „Beni” Benjamin nyerte a Ki Mit Tube-ot!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Beni legelőször zsűriként nevezett be a Ki Mit Tube-ba, ahol Szabyestet májfoltnak nevezte. Máris tetszett a srác. Bizony, ő művészetet képvisel, Szabyest meg valami szart. Szóval a zsűrizés nem jött össze, de ez jobb is volt így, mert a 15 éves gimnazista srác konkrétan azóta vezette a versenyt, amióta benevezett. Az első versenyvideóval egy nap alatt az élre ugrott, és senki sem tudta behozni. A Fehér 50 árnyalata című verse a rasszizmus árnyoldalait mutatja be, sokaknak ajánljuk.

A zsűri nem szerette Benit, de a közönség ismét beintett nekik, és első helyen jutott be a slammer a középdöntőbe. Sokszor feltűnt amúgy, hogy a beválasztott zsűri, mennyire nem tudja objektíven értékelni a műveket. Ezzel az a nagy baj, hogy ez tavaly is ugyanígy ment, hiába nőtt a zsűri létszáma, az ösztönzés helyett a többség ismételten csak a fikázást kapta meg. Beni ezt is megoldotta, és vidóüzenetekben válaszolt az őt kritizáló zsűrinek, úgy, ahogy csak ő tud: versekkel!


Beni a középdöntőben odatette magát a Fiatalság, boldogság címmel készített egy videót. Saiidnek Akkezdet Phiai rapperének ez már nagyon tetszett, Mondik Noéminek továbbra sem. Az igazat megvallva van egy sejtésünk, hogy Noémi miért ilyen nyers, és miért csak műmosoly van az arcán, de ezt nem fejtjük ki bővebben, mert még beperel minket, arra meg most nincs időnk, se pénzünk.

Beni végül több mint dupla annyi szavazattal nyert, mint a második helyen végző Standard Hiba. Most sem teasüteményt osztogattak a Ki Mit Tube nyertesének:

· 1 millió forint értékű médiatámogatás,
· 1 éves mobilnet előfizetés (ilyet minden döntős kapott),
· egy Seat Ibiza 1 éves használati joga,
· egy New York-i út, és profi videó forgatás a világ egyik legmenőbb Youtube-os stúdiójában,
· egy androidos Smart Tv és egy Sony videokamera.

Nagyon Örülünk Beni győzelmének, és szurkolunk neki a jövőben. Reméljük ezzel a kultúrával sok fiatal szemét felnyitja majd, és a slam poetry szárnyalni fog. Végül pedig jöjjön a fináléra készült slam! 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás