promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sam Smith énekli majd az új James Bond film főcímdalát
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az övé lett az év dala (Stay With Me) és az év legjobb új előadója díjat is megkapta Sam Smith az idei Grammy-díjátadón. A 23 éves brit fiú dalai több százmilliós nézettségeket érnek el a Youtube-on, legismertebb számai közt olyan rádióslágereket találunk, mint az I'm Not The Only One, a Money On My Mind vagy a Naughty Boy-jal közös La La La. Eddig is pletykálták, hogy Smith énekelné a magyarul 007 Spectre - A Fantom visszatér címre keresztelt 24. Bond-film főcímdalát, de most az előadó ezt meg is erősítette az Instagram-oldalán.
 
"Ez a karrierem egyik csúcspontja. Megtisztelő, hogy végre bejelenthetem, hogy én fogom énekelni az új Bond-dalt. Nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek ennek az ikonikus brit örökségnek, és csatlakozhatok a legnagyobb zenei példaképeim sorához. Remélem ti is annyira fogjátok élvezni a dalt, mint amennyire én élveztem énekelni" – írja Smith. A dal címe Writing's on the Wall lesz.

A Daniel Craig főszereplésével készült Bond-filmek főcímdalait eddig a Soundgarden-frontember Chris Cornell (Casino Royale), Jack White és Alicia Keys (A Quantum csendje), valamint Adele (Skyfall) énekelték.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás