promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Flipper 16 órás maraton indul! (Cikkünk folyamatosan frissül)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabályzat

– A sorozatot 16 órán keresztül figyelemmel kell kísérnünk, a helyszínt elhagyni nem lehet.
– Ha valaki pisil, ételt melegít, addig a másiknak figyelemmel kell kísérnie az eseményeket, majd beszámolni társának arról, miről maradt le. A pisi,kaka az 5 percet nem lépheti túl!
– A kísérletben részt vevő két újságíró kizárólag 10 óra eltelte után, vagyis este 20:00-tól fogyaszthat alkoholt!
– Nem lehet olyan eszközöket használni, amik elnyomják a sorozat élményét! Pl. hangos zenehallgatás, másik film nézése laptopon.
– Pozitív élményeinkről 30 vagy 60 percenként be kell számolnunk a frissülő cikkben!

02:45

Már itthon vagyunk, de azért a helyszínen csináltunk egy záróképet. Lehet látni az első és utolsó fotó közötti különbséget. Köszönjük mindenkinek a részvételt, a támogatást, az olvasást! köszönjük a sütit, a jó kajákat, az alkoholt, és az élményt pedig nem másnak, mint Flippernek! Aki az elejétől kezdve elolvassa majd a cikket, az egy nagyon jót fog nevetni. Mi is azt fogjuk tenni holnap.

Üdvözlettel: Torony / Sziki

DSCN0111

02:05

Az utolsó Flipper részben van misztikum és dráma. Csak Jackie látja rémálmaiban, hogy Flipi bajba jutott. Rengeteg visszaemlékezést és érzelmes pillanatot tartogat. Ez az epizód végre csak arról szól, aki megérdemli, és az Flipper! Mi is nagyon könnyezünk. Sokan mondják, amikor két ikertestvér között valamilyen láthatatlan kapcsolat alakul ki, meghallják egymás gondolatait, megérzik milyen hangulatban van a másik. Ez Flipper és Jackie között megvan. Végül Flippert a végén sikerül kimenteni a mocsárból (patkó lagúna), és megkapjuk azt a vidám Flipper hangot, ami az új csengőhangunk lesz. 

01:32

Utolsó tánc. Courtney faterja megkerült, Flipper meg a hálóba került. Izgalmas utolsó epizód elé nézünk!

01:23

Courtney apjáról várjuk az infót mint a messiást. Flipi összehozza Christ és a kiscsajszit, olyan apró trükökkel mint például a döglött (!) halak ráakasztása a horgászbotokra, ha kell akkor egy halat két botra. Ez egy gyér epizód, valljuk be.

00:52

Utolsó előtti rész. Elvileg Courtney faterjával történt valami, a rész iránya egyértelmű, lassan kezdődik az utolsó óra. Be fogjuk fejezni a Flippert!

00:47

Majdnem illegális bevándorlós rész. Valami dél-afrikai hercegnő (nem találtuk meg az országot, aztán mondta Dávid, hogy nem is létezik) beszabadul Flipperékhez, és nagyon amerikai akar lenni. Hot-dogot eszik, Spice Girls-ös hajat csináltat magának, hogy elvegyüljön. Mustafa a testőr nagyon keresi őt, mert valami háború robbanhat ki a két kitalált ország között. Végül a hercegnő beadja a derekát, és visszamegy a béna országába, hogy béke legyen, ahol poligámia van, a nőket nem tisztelik, és az egérfingért is háborúk robbannak ki. Flipper kiszagolhatná, hogy melyik országnak van atomfegyvere, de ehhez a részhez hozzá sem szagolt. 

00:06

Ma éjjel a városban...Elég Memento szintre sikeredett ez a rész, az amnézia story alap, a menekültes történet aktuális, persze a végén kiderül, hogy Tereza nagyon nem illegális, sőt, nagyon is amerikai. Flipper úgy döntött, hogy elég már a sok faszakodásból  ügyetlenkedésből, ezért megmutatta, hogy mégis melyik hajó is törött el olyan nagyon, amiből az események kisültek. A következő rész sem kímél minket. Egy leány a parton, akit állítása szerint kényszerházasságba tömlöcöltek, menni kellett. Flipi végig követte az eseményeket, ezért jelezték is neki, hogy hallgatni arany. "Hallod Flipper? Ezt most titokban kell tartanod."

23:30

Végül kiderült, hogy a másik delfint, Ritát, nem azért dobták ki a tengerbe, mert fertőzött, hanem mert kellett a hely a bálnánknak az ocenáriumban. Galád az ember… Pedig hogy be voltunk tojva, hogy Flipper elpusztul. Még arra is gondoltunk, hogy valaki fertőzi a delfineket, de azért ilyen messzire nem mentek el az írók. Persze itt is happy end van, és Ritát befogadták. A mostani részben találtak egy illegális bevándorlót a vízen. Hát, ez már súrolja mai napjaink politikai témáit. Talán tanulságos lesz? 

22:52

Nem mondják meg egyszerűen milyen betegsége van a delfinnek, csak valami járvány van! Megállapítottuk, tripperes a Flipperes! Egy biztos, a cucc kinyirja a többi delfint is, ha elkapják! 

22:45

A kísértethajó című rész elég nagy csalódás volt, igazat megvallva nem sok mindent értettünk belőle. Volt egy elátkozott hajó, az elkezdett süllyedni és kimentették Markékat. Viszont ebben a részben volt először fegyver, méghozzá egy szigonypuska, amivel Mark csaja a szellemet akarta lelőni, de majdnem fejbetrafálta pasiját. Egy valamire rájöttünk, a Flipper tempóját egyáltalán nem gyorsítja az alkohol, épp ellenkezőleg. A mostani részben Flipi egy beteg delfint fog megmenteni, aki tetves, vagy micsoda. 

22:06

A Kísértethajó címre mindannyian azt mondtuk, hogy itt az idő. Ifjú "párunk" feltűnik, Cap társaságában, egy hajót találva. Cap azt mondja neki ez inkább nem kell, de a két ifjonc már hasít is tovább. Beszélgetnek is róla, hogy jó lenne újra randizni. Flipi távolról figyeli az eseményeket, ami már természetesen alapból gyanús. Ezúton is megemlékeznénk Gus Mercuriora (Cap), aki egyébként 2010-ben, 82 éves korában hunyt el.

21:55


Már a 90-es években is átverték az embereket az interneten, csak nem a chaten, hanem e-mailben. Courtney rájött, hogy egy mocskos pernahajder veri át, és a képe csak egy újságból feltöltött szupermodell. Nagyon szerelmes volt. Utána dühében berakott egy „die, die, mother fucker die!” szintű számot és kidühöngte magát. Fantasztikus, hogy már ekkor felhívták a figyelmet az internet veszélyeire. Jaj, szóval a szerepcsere című rész rendkívül összetett. Alig tudjuk követni. De Tom és Alex (ő a feleség) szerepet cseréltek, apa főzött és mosott, Alex meg elhúzott egy kiképzésre. Flipper nem sok vizet zavart, de kimentette Alexet, meg valami törött bordájú senkit a stúdió medencéjéből. Kiváló rész volt, rengeteg csavarral és komédiával. Végre!

21:42

Anya katonásdit játszik (mert kell), apa meg otthon van és ajj, hát nem elalszanak a gyerekek? Tudjuk be ezt a részt az anyák fontosságának meghatározásaként. Amúgy csak belekontárkodtam a részbe, a végső értékelést Torony kommentálja  majd, vendégeink is egyre jobban figyelnek. Mondjuk én megértem, Flipper mindenkit könnyen beszippant, bár delfinünk most sem tűnik fel gyakorlatilag.

21:18

Kincs, ami nincs van. Flipi eljuttatja Tomot és csapatát a szigetre, ahol az ifjoncok téblábolnak. Cap is megmondja, hogy nincsen kincs, majd a kulcsot Chris belevágja a vízbe. Na de ugye a poén fentebb látható. Flipi elkapja a kulcsot és hanyag eleganciával a mélyben lévő kincsek mellé helyezi. Most már biztosan állíthatjuk, hogy nagyon megunta az emberek szerencsétlenkedését. Talán ez volt a nap első pillanata amikor tényleg úgy éreztük magunkat, mint a tipikus állatos sorozatokban, ha nincs meg állathősünk, nincs siker. Flipi ma sztrájkba lépve úgy döntött a kincseket megtartja élőhelyének.

21:07


A kölykök barlangásznak. Csontvázat találtak a parton. Flipper egy bemakogós 5 másodpercen túl úgy döntött ebből az epizódból kimarad. A szülők persze nem tudják merre járnak a gézengúzok. Horror a barlangban, félelem és reszketés Kidd kapitány örökségét kutatva.

20:41

Visszatér a misztikum. Egy kard 1708-ból. Az internet segítségével 1999-ből is sikerül megtalálni a kard történetét. Apropó, véleményünk szerint Flipper gázsija jelentősen visszaeshetett a sorozat végére, mert még 10 perc után sem tűnik fel a részben.

20:25

Kedvenc momentumunk volt, amikor a kiscsaj beszélgetett Flipperrel, és a lányka azt mondta: – Nagyon sok gondom van Flipper… A delfin ezt leokézta és el is húzott. Ez elég hímsoviniszta poén volt. Ennél már csak az lett volna gázabb, ha 20 percig ott van és bólogat. Amúgy sok rész van, amiben Flipper néha csinál egy-két szaltót, és több szerepe nincs is.  

DSCN0100
20:09

Felnyitottunk egy rozét. Megjött néhány vendégünk, így mindjárt könnyebb a helyzet. Egyébként egy önelégült hajós világjáró csajszi kalandjait nézhetjük. Persze a vége egy komoly humán mondanivaló lesz.
Közben további mellékvágányok is bejátszanak. Rothadt almás rágalmazás, meg ilyesmi, ezek a mai fiatalok...

19:55

Két romantikus rész követte egymást, azonban megint majdnem vízbefulladt két ember, de Flipper résen volt. Chris majdnem becsajozott, de beszívta. Ezen még Flipi sem segíthet. De most már letelt a 10 óra, úgyhogy elkezdhetünk alkoholt fogyasztani. Aki szerint nem érdemeljük meg, az szívtelen! Hat óra van még hátra!

19:33

Love story mindenhol. Egy régi üzenet a palackban. Chris nekiáll a csajozásnak. Itt pedig már be is sötédett, meggyúltak a mécsesek, később meg is mutatjuk őket.

19:15


Ezt a részt egyelőre nem értjük, de az egyik csaj szerint a szerelem szívás.

19:10

Már kezdtük elveszteni a figyelmet Flipper iránt, de most jött egy rész, ami felkeltette az érdeklődésünket (szikinek csak határeset volt). Cab (az öreg kapitány) egy kisebb szívrohamot kapott az epizód elején, de jól van, ám amíg kórházban volt, addig felkeresték a régi szerelmét egy randira. Pedig szegény öreget nem kellene egy szívroham után egy dögös 65 évessel felizgatni, de minden jó, ha a vége jó. Cab és Grace cuccoltak egyet, majd elváltak. Ettől amúgy sokkal romantikusabb volt a dolog, de a lényege gyakorlatilag ez.

18:36

A rejtély megoldódott, egy ember hagyta a sapkáját a helikopterben, ami végül megakadályozta a normális kormányozhatóságot. Mark felmentve, persze kellett hozzá Tom lehengerlő beszéde is. Marknak pedig kinéz egy új szerelem is. A következő rész elején Cap rosszul lesz, de semmi baj, a kórházban kikúrálják az Öreget.

DSCN0097
17:56 

Mark a tárgyalóba került, miután elvileg lerázta a helikopterbe csimpaszkodó kis majmot csávót, viszont mi átlátunk a dolgon, Mark biztosan ártatlan. Nem lesz egyszerű dolga Katalin bírónőnek az ítélőpadon. Megint egy kínkeserves rész következik.

17:45

Végül kiderült Courtney videófelvételéről, hogy a Jet-Ski-s huligán a gazdag fickó volt, aki Flipperék alapítványát is támogatta. Megpróbálta megkenni Tomot, adott neki egy csekket, amire a tiszt olyan összeget írhatott volna rá, amit akart, de ő fedhetetlen, és letartóztatta a milliomos lókötőt. Mi úgy elhúztunk volna onnan a pénzzel, mint a vadlibák, de valószínűleg Flipper rájött volna. Amúgy a legrosszabb epizód volt, amit eddig láttunk. Túl sok krimi, kevés Flipper…

17:19

Vendégségben gazdagéknál. Jönnek a rejtélyek, de olyan lassan, mint a magyar válogatott góljai.

17:07

Állapotunk: Sziki teljesen jól bírja, és nem fáradt egy cseppet sem, nekem kezd fájni egy kicsit a fejem. Most még csak 17:00 óra múlt, vagyis egy óra, és végre féltávnál leszünk, alkoholt pedig csak este 20:00 után fogyaszthatunk. Akinek van elfekvőben egy kis házija az meglephetne minket, jól esne. A mostani részben amúgy egy huligán Jet-Ski-s nyomatja. Nem tűnik túl nagy extrának. 

16:56

Mindenre fény derült. A másik delfin megszökött egy katonai kiképzőközpontból, ahol arra tanították be, hogy ellenséges búvárokra támadjon. Hát hová halad ez a világ? A katona, aki név szerint Elise-t kiképezte, be akarta fogni a megszökött alanyt, és elkábítani egy lövedékkel. A gonosz tiszt véletlenül Flipperre fogta a puskát, de Elise megmentette Flipit, úgy, hogy elé ugrott. Tom lemerült érte, és nem hagyta megfulladni. Az agresszív delfin végül visszakapta a munkáját, ami nem más, mint az Egyesült Államok védelme. A képen Elise látható támadásban. 

DSCN0089
16:28

„Cab-et” A kapitányt megtámadta egy delfin, azt hiszik Flipper tette, de mi tudjuk, hogy ez nem így van. Bekerült a képbe egy gonosz delfin, aki hasonlóan néz ki, mint Flipi. A gonosz ikertestvér már egy búvárt is megtámadott, de Flip megvédte. Volt palackorrú harc is, amiben Flipper megsérült :( Az egészet előre vetítette a rész címe: delfin pszicho!

16:13

Jah, volt még szó egy 1964-es baseball labdáról is, de ez nem hiszem, hogy érdekel bárkit is. 

16:11


Nem tudjuk mit szívtak az írók, de csináltak egy misztikus részt. Szürrealizmus, X-Flipper a köbön. Szó volt benne Atlantisz legendájáról és alakváltókról is, valószínűleg Luke is az volt, akivel Courtney a rész elején spanolt össze. A szőke herceg végül beúszott abba a fénybe, amit merüléskor láttak együtt Courtneyval egy erősebb földrengés idején. Lukenak végül csak a búvárruháját találták meg. Oh my God, ez nem volt semmi. Lehet ezt még überelni?


15:33

Eye candy végre, földrengés, amit Flipper azonnal megérzett, mindezek mellé egy kis hallucináció. A következő rész is el fog minket kényeztetni, ez már biztos.

15:24

Értettük a mostani rész mondanivalóját és nagyon mély is volt, de túl unalmas. Suzy azért lépett le a „hercegnő hétvégéről” hogy újra összehozza szüleit. Azt hiszi, ha az ő keresésére koncentrálnak, akkor nem fognak veszekedni. Tanuljátok meg, ez nem megoldás, mert beragadhattok egy barlangba ahol elbújtatok. Amíg Suzy a barlangban hűsölt, addig meg tudták beszélni a problémákat. A mentést nehezítette, hogy a Suzy elég dagadt. Talán jobb lenne ha a szülök a gyerekükre és az evésproblémáira figyelnének, mint a válásról dumálnak.

14:59

A mély társadalmi témák mennek ebben az epizódban is. A téma pedig a válás lesz, kedvenc családunk ismerőseinél probléma van otthon. Hőseink családjának egy része kirándulni megy, a másik része pedig otthon néz valami bugyuta filmet, sorozatot. (Nekünk valahonnan ismerős ez a helyzet) Flipper persze mindenhol ott van és figyel, lassan ezért már külön személyi számot is érdemelne. 

14:45

Tom annyira kereste ex-barátnőjének a vízen eltűnt férjét, hogy elfelejtette az évfordulót feleségével. Az ex-csajszi sok szart kavart, mert az is kiderült, még szerelmes a Bruce Willis képességekkel bíró Tomba. A hadnagyot ezt nem nagyon érdekelte, és végül feleségét is meglepte egy romantikus vacsorával. Még mindig szeretik egymást <3 Flipper letojta a dolgokat és csak úszkált, látszik, hogy neki nem kell fenntartania egy házasságot. Amúgy a delfinek köztudottan monogámok. A képen Torony annyira nézi Flipit, hogy fogmosás alatt sem tudja levenni róla a szemét.

DSCN0087

14:05

Éppen csak elkezdődött a hatodik epizód és máris feltűnt Tom (minden bizonnyal) régi szerelme. A hölgy jelentkezett, hogy baj van, Tom és segítője természetesen érkezett a vízen, majd ekkor egy gyanús ölelés történt a két fél közötti találkozásnál. Ebben a 40 percben sem fogunk unatkozni.

13:58

Ahogy sejtettük... baj volt... Stephanie beletekeredett a fránya zsinórokba, amik a kísérlet elemei voltak a vízben. De jött Flipper és Tom, nyerő duó a javából! Újra kellett éleszteni Stephet, mert túl sok vizet nyelt. Tanulságos volt a rész, mert megtanultuk az újraélesztés minden egyes szabályát. Hála égnek megúsztunk egy újabb vízihullát. Flipper boldog, integet nekünk. 

13:30

Ebben a részben a búvárkodásé és a mélyre merülésé lesz a főszerep. Mi azért nem sok jót sejtünk, de ne félj amíg Flippert látsz!

13:16

Tom akkora ász, hogy levezette a szülést, ebből sajnos nem láttunk semmit, mert nem mutatták, de a kisbaba neve Maria, és nagyon cuki. Flipper is feltűnt, segített a hajónak eligazodni a hurrikánban. Kedvencünk az volt, hogy a tomboló hurrikán videóanyagát a híradóból lopkodták össze. Hát, elment a költségvetés a felrobbanó hajókra. De volt esőgép, ami jól teljesített, teljesen hatásos volt.

12:47

Megérkezett a hurrikán a sorozatba! Nagyon izgulunk! Mi lesz így Flipperrel? Ja, az egyik nőnél megindult a szülés! Egyre több a gond!

DSCN0080
12:37 

Annyira komplex részt kaptunk, hogy egyszerűen nem mertünk posztolni. A rész címe az: Az eltűnt fiú volt.
Az eddig még komolyabb szerepet nem kapó kissrácunk összehaverkodik egy öreg bácsival, akiről furcsa hírek keringenek. Azonban barátság kötődik a kettejük között és kiderül az idős bácsi elveszítette a fiát. Összeomlás, majd öngyilkosságba menekülés is megkezdődik az Öreg részéről, de természetesen Flipper résen van és kimenti barátunkat. A Flipperben a halálokok 101%-a sajnos vízbe fulladás miatt következik be. A mázos lezárás már teljességgel haszontalan, az azonban kevésbé, hogy kaptunk egy tál szilvás sütit. Köszönjük!

11:45

Az epizód végére azért sikerült egy kisebb repülőgépet is elsüllyeszteni.
Tom nagyot mentett, Flipper pedig végig nyomon követte az eseményeket. Talán azért nem segített, mert Tomnak egyedül kellett megküzdenie ezzel az élethelyzettel, ráadásul Tomot felmentették. Minden jó, ha a vége jó?!

11:35

Nem tudunk ezzel a résszel mit kezdeni, mert Tom még mindig depressziós, és egy pöcs az egész epizódban. Addig itt van néhány infó a régi Flipperről. Tudtátok például, hogy az előd sorozatot, már 1964-ben vetíteni kezdték, és 88 részt élt meg. Kész csoda, hogy a végére nem nőttek uszonyaik a nézőknek és nem kezdtek nyers heringet nassolni tévézés közben.

flipper old

11:08

Megkezdődött a Vaksors című epizód. Meglepő, hogy ez a rész is egy hatalmas hajós robbanással indult. A Flipper költségvetése teljesen jó, már három hajót taccsra vágtak és még két rész se ment le. Szomorúan indult az epizód, mert a főszereplő Tom, kedvenc vízimentőnk nem tudott megmenteni egy fuldoklót. Most depressziós… A kérdés már csak az, hol volt Flipper, hogy megmentse??? 

10:55

Erre nem számítottunk. Tűz, robbanás, Flipper akcióban, kórház. Egy kicsit aggódunk, hogy kénytelenek leszünk sokkal gyakrabban posztolni, mint eddig hittük. A Flipperben úgy látszik nincsenek töltelékepizódok!

10:34

Az első rész máris tanító jelleggel megmutatta nekünk, mennyire veszélyes az alkohol, és milyen félelmetes kultúrája van a Tavaszi szünetnek amerikai földön. A vízirendőrségnek rengeteg dolga van ilyenkor. Még nem jött el a pillanat, hogy valaki részegen fuldokolni fog, de közeledik. Megjegyzés: Flipper túl keveset szerepel…

10:10

Megkezdődött a Flipper legújabb kalandjainak maratonja a Labor Caféban. A delfinünk főszereplésével játszódott sorozatnak már első 5 percében számos tanulsággal lettünk gazdagabbak. Nem szabad nappal motorcsónakozni világítás nélkül és a klamídiás élőlények nem lehetnek egy helyen a delfineinkkel, mert még megfertőzhetik őket. Micsoda nap lesz ez!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás