promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Spielberg DreamWorks stúdiója otthagyja a Disneyt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Disneyvel kötött szerződés 2009-re nyúlik vissza, de közben a Disney a Marvelt és a Lucasfilmet is felvásárolta, és ezzel érdeklődési iránya erősen átalakult. A Disney két további DreamWorks-produkciót forgalmaz még, az egyik, a Kémek hídja Spielberg rendezésében októberben debütál a mozikban, a The BFG című film pedig július 1-jétől látható Észak-Amerikában. Utóbbi egyébként az első Disney-koprodukcióban készült munka, egyúttal Spielberg első Disney-filmje. A DreamWorks minden korábbi produkcióját a Disney-hez tartozó Touchstone forgalmazta.

Hollywoodi források szerint a DreamWorks valószínűleg a Universal stúdióval köt forgalmazási megállapodást, ám ezt egyelőre nem ütötték nyélbe. Spielberg volt a Universal idei nagy sikerének, a Jurassic World című dinós filmnek az executive producere.

A DreamWorks hamarosan olyan filmekkel jelentkezik, mint Lasse Hallstrom A Dog's Purpose című munkája, a The Girl on the Train Tate Taylor rendezésében, Emily Blunt főszereplésével és a 2017 márciusára várható Ghost in the Shell, amelynek sztárja Scarlett Johansson.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás