promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Flipper nyerte a sorozatszavazást!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az elvetemült tudományos ötletünkről és a szabályokról ide kattintva olvashattok bővebben. Aki át akarná ugrani, annak hozzáteszem, ezek nem sorozatszavazás szabályai, hanem a ránk vonatkozó szabályok a sorozat nézése közben. Rengeteg szavazatot kaptunk, amit köszönünk szépen nektek! Annyi különálló sorozatot írtatok, hogy akár sorsolhattunk is volna közülük, de mégis úgy gondoltuk az lenne a fair, ha az a széria nyerne, ami a legtöbb szavazatot kapja.

A Flipper rajongói összefogtak, és megmentették a delfin becsületét, így övé lett az aranyérem. A második helyen furcsa módon a Homok titkai végzett, ami még Charliet a majmot is visszaszorított a harmadik helyre. Nem széthúzás volt ez, csak mindenkinek volt saját elképzelése, aminek nagyon örülünk. Rengeteg olyan ember volt, aki az utcán állított meg, hogy szavazni szeretne. Igen, elvileg ezek érvénytelenek lettek volna, de sokan akarták így leadni a voksukat, az első 3 helyezett sorrendjébe azonban még így se tudtak beleszólni. Voltak olyan aranyos emberekék, akik nem kínozni akartak minket, és a Breaking Bad-re pl. ketten is szavaztak. Ez édes kevés, de azért köszönjük az együttérzést! Titokban én is szavaztam a Simpson családra, de ez csak egyetlen szavazat lett a végén.
 
Ezekre szavaztatok:
 
Szulejmán; Esmeralda; Alf; Baywatch; Szex és New York; A farm, ahol élünk; Kórház a város szélén; Medicopter 117; Cobra 11; True Blood; Hannah Montana; Szívek szállodája; Űrgammák; Rém rendes család Budapesten; Surda (Forró szél); Barátok közt; Sliders; Buffy a vámpírok réme; Angel; Fiúk a klubból; Paula és Paulina; Supernatural és még sorolhatnánk.
 
Ő Flipper:

Flipper, a kis delfin állandóan különös kalandokba keveredik. Barátait sokszor megmenti, néhányszor pedig neki kell segítség. Akárhogy is alakul, mindig megoldják a gondokat. Nem vitték túlzásba a sorozat hivatalos bemutatását. Hozzátesszük, hogy a kezdeti részekben Jessica Alba is szerepel. Látjátok, minden szériának van valami haszna, ez pl. pont beindította Alba karrierjét.

Az egyik hölgy vadul ellenzi a 16 órás sorozat nézést:

Vannak olyanok, akik sem a delfineket, sem a sorozatokat nem szeretik, sőt, az egész kezdeményezést a pokolba kívánják. Az egyik látogató ennek hangot is adott. Megjegyzéseivel szinte már olyan modern filozófusokat szégyenített meg, mint Paulo Coelho. A hölgy felismerte, hogy jóval felvilágosultabb dolgokat tudna összehozni a helyszínen, mint a 16 órás sorozatnézés, ennek pedig a világ legértelmesebb mondatával adott hangot.

„Mégpedig azt szeretném megmérni e kísérlet keretében, hogy vajon ha valakik szánnának legalább ennyi időt és figyelmet lényegesebb dolgokra, mely tudást akár már a mi közösségünk működtetése során elméletben és gyakorlatban is összegyűjtöttünk, és ez egy csokorban megnézhető, sőt egységében megérthető, akkor vajon ez a tudásanyag hozna-e változást az egyén életében?”

what ice
Utána továbbfolyt a filozófia keményen:

„Tudna-e ugyanúgy talmi dolgokkal foglalkozni tovább, vagy igaz-e, hogy a tudásnak súlya van? Bizonyos dolgok ismerete már nem engedi, hogy úgy csináljunk, mintha minden rendbe lenne, csak ez a kellemetlen meleg engedjen már egy kicsit.”

Igen, azzal mi is egyetértünk, hogy ez a meleg elég szar, de holnaptól már enyhülni fog. Viszont, mint látjuk a filozófusokat ez nem befolyásolja, hogy agyuk 100 százalékon pörögjön. A hölgynek, akinek a nevét ki kellett sípolni, mert ismert személy a saját térségében, nyílt levélben válaszolunk, és őt is várjuk szombaton a többiekkel együtt reggel 10-től hajnali 2-ig a Labor teraszán. Aki nem tud ott lenni, ne feledje, folyamatosan frissülő cikkünkben közvetítünk majd.

Kedves felzaklatott!

A 16 órás Flipper nézés egyáltalán nem haszontalan! Mi ebben az alkotásban megvizsgáljuk a delfinek természetes élőhelyeit, életmódjukat, szaporodásukat, és cikkünkben mindenről tájékoztatjuk a közönséget. Ez egy tudományos mű is lesz, amiben fel akarjuk hívni a figyelmet arra, hogy a halászat mennyire szűkíti a Flipper féle delfinek élőhelyeit. Maga szerint ez nem fontos? Maga szerint a környezetvédelem valami vicc? Várjuk Önt is a szombati előadásra, ahol bebizonyítjuk, a delfin egy szép, és okos emlős.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás