promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
16 órán át azt a sorozatot fogjuk nézni, amire Ti szavaztok!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sajnos a kezetekben lesz a döntés, így a 16 órát találtuk ideálisnak, egy nagyon rossz sorozatnál már az is kínzás. A szavazás holnap délelőtt 10-kor kezdődik, és a Promotions valamint a Labor Café facebook oldalán lehet voksolni egészen hétfő reggel 10-ig. Természetesen mi azért a saját ismerőseinket is megszavaztatjuk, a még színesebb kavalkádért. A nyertes sorozatot szeptember 5-én, szombaton, reggel 10-kor kezdjük el nézni a Labor Cafe teraszán egészen hajnali 2-ig. Mindenki meglátogathat minket, buzdíthat, és velünk közösen nézheti azt a csodálatos művet, ami a legtöbb szavazatot kapta. A napot boldogabbá teszi majd, hogy már javában fog zajlani a Vidor Fesztivál Nyíregyházán, úgyhogy valami vidám sorozatot tessék választani!

Folyamatosan frissülő cikkünkben természetesen nem maradnátok le semmiről, tehát élőben közvetítenénk a Promotions oldalán milyen lélektani hatása van ránk a szériának, vagy öngyilkosak akarunk-e már lenni. Megígérem, feladni csak akkor fogjuk, ha kitör a III. világháború, vagy valami ennél is rosszabb történik, például elfogy a sör, vagy a tea!

jockeygif

A szabályok:

– A sorozatot 16 órán keresztül figyelemmel kell kísérnünk, a helyszínt elhagyni nem lehet.
– Ha valaki pisil, ételt melegít, addig a másiknak figyelemmel kell kísérnie az eseményeket, majd beszámolni társának arról, miről maradt le. A pisi,kaka az 5 percet nem lépheti túl!
– A kísérletben részt vevő két újságíró kizárólag 10 óra eltelte után, vagyis este 20:00-tól fogyaszthat alkoholt!
– Nem lehet olyan eszközöket használni, amik elnyomják a sorozat élményét! Pl. hangos zenehallgatás, másik film nézése laptopon.
– Pozitív élményeinkről 30 vagy 60 percenként be kell számolnunk a frissülő cikkben!

A feladat adott, holnap indul a szavazás, mindenki készüljön!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás