promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Történelmet írt a Fear the Walking Dead
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Keményen bekezdett az AMC új saját gyártású szériája, a nagy sikerű The Walking Dead társsorozataként készülő Fear the Walking Dead, amely hála a fáradhatatlan és a változatos kedvcsinálókat tálaló promógépezetnek, a várakozást már hetekkel a premiert megelőzően az egekbe röpítette. Ennek megfelelően a végül vasárnap éjjel bemutatott 90 perces premierepizódot nem kevesebb, mint 10,1 millióan látták csak az Egyesült Államokban, ez pedig brutális trónfosztást jelent, hiszen a korábbi bajnok, a 2008-ban indult Raising the Bar mindössze 7,7 millióval tartotta hét éven át a rekordot.

Mindemellett a számítások szerint a 10,1 millió nézőből mintegy 6,9 millióan tartoztak a sorozat célközönségét jelentő 18-49 éves korosztályba, amely szintén rekord, hiszen ezzel az eredménnyel az AMC az ugyancsak idén startolt saját produkciója, a Bob Odenkirk főszereplésével futó Better Call Saul premierjétől nyúlta le az dicsőséget, amely február óta 6,3 millióval őrizte a címet.

A máris sikersorozattá váló Fear the Walking Dead első évadának további öt epizódját a következő hetekben is magyar idő szerint hétfőnként éjjel 3 órakor tűzi majd műsorára az AMC csatornája.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás