promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kik a legjobban kereső lemezlovasok?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Értelemszerűen az apró pénzzel nem foglalkozunk, bár nekünk az a pár százezer dollár differencia is jól mutatna a bankszámlánkon. Na, milyen stílus uralkodik mostanság az elektronikus zenében? Ki nem fogjátok találni, de az electro-house! Így többségében ilyen típusú előadókat találhatunk a pénzeső mögött. Martin Garrixnek mindenesetre jót tett, hogy felfigyeltek rá, mert párszámos tejfeles szájúként máris rajta van a listán. Az emberünk még csak 19 éves. Szívesen cserélnétek vele, igaz? Sajnos korosztályán belül ő nem youtube videókat kezdett gyártani, hogy kinek van a legjobb segge és telefonja a suliban, hanem megírta az Animals című nótát. Ehhez persze kellett egy rohadt nagy adag szerencse is. Aki otthon van az elektronikus zene világában, az tudhatja, hogy vannak nála ezerszer tehetségesebb zeneszerzők, de mivel előtte az egész élet, így határ a csillagos ég!

Az általunk két legjobban tisztelt előadó, Deadmau5 és Kaskade eléggé lent van a listán, de szívesen elfogadnánk a fellépő díjukat. Persze itt azt is hozzátesszük, hogy az alsó részen nincsenek olyan nagy különbségek, és azt is nézni kell, ki hány fellépést vállal be. A svéd Avicii mindenesetre már nem olyan menő, mint régen, tavaly például 28 millió dollárt tudott összekaparni, erre az évre viszont 9 misi kiesett a kasszából. Igen-igen, én kérek elnézést, nem tudjuk ugyanis mennyit kapott a Volvo reklámért, de pár játszótér és plakát biztos kijönne belőle itthon is.

calvin harris motion 2014
 
A középmezőnyt erősen uralja a dupstep huszár Skrillex, és Steve Aoki valamint Tiesto, utóbbi kettőnek a szettjei között szinte már alig lehet különbséget tenni, de mint látjuk a csöcsrázós electro bizony sok pénzt ér.
 
David Guetta és Calvin Harris szinte kirobbanthatatlan az első és második helyről. A két pop DJ nem vállal sok fellépést, de azokat horrbilis összegért teszik. Calvin Harris ráadásul megköszönheti, hogy szépfiúnak nemzették, mert ő a Giorgio Armani’s új arca. Calvin mester tavaly is 66 milliót keresett, és idén is annyit vett el a lemezjátszó beindításáért. Valamit anno nagyon eltalált, mert keresetével továbbra is ráver a többi lemezlovasra. Most nézzük a listát, aztán mindenki fejezze be amit csinál, és menjen haza zenét írni!

1. Calvin Harris – 66 millió dollár = 17,8 milliárd forint
2. David Guetta – 37 millió dollár
3. Tiesto – 36 millió dollár
4. Skrillex– 24 millió dollár
5. Steve Aoki – 24 millió dollár
6. Avicii – 19 millió dollár
7. Kaskade – 18 millió dollár
8. Martin Garrix– 17 millió dollár
9. Zedd – 17 millió dollár
10. Afrojack – 16 millió dollár
11. Diplo – 15 millió dollár
12. Deadmau5 – 15 millió dollár

Toronicza Péter
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás