promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trónok harca: előbb fejeződik be a sorozat, mint a regényfolyam?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Korunk egyik legfelkapottabb, leginkább körberajongott sorozata a Trónok harca, amely hívei tudják, hogy a szerző meglehetősen lassan írja ezeroldalas regényeit. Félő, hogy a tévészéria megelőzi a könyvekben leírtakat, és előbb véget is ér – erről Martin beszélt egy amerikai sci-fi összejövetelen. „Bármi megtörténhet" – közölte.

A producerek, David Benioff és Dan Weiss már tudják, kinek milyen szerepe lesz a végjátékban, de az ő tempójuk túl gyors az öregúrnak. Ő elmondta, hogy a sorozat nagy tempóban halad előre, ez egy ideig aggasztotta is.

„Egy darabig ez nyomasztott, de aztán arra gondoltam, hogy a pokolba vele! Az aggódástól nem változik meg semmi. Én még mindig leülök az írógéphez, meg kell írnom a következő jelenetet, a következő mondatot, és elmesélem az én történetemet, ők megmutatják az övékét, és adaptálják a könyveimet...a többit pedig meglátjuk.”

dragons
Az író szerint a főbb események ugyanazok lesznek akkor is, ha az HBO sorozata előbb ér véget, mint a regényfolyam, de nyilván lesz sok kisebb különbség. A szériából eddig öt évad ment le, rekordokat döntögetve, egyre növekvő nézettséggel. Az író arról sajnos nem mesélt, hogy halad a regény írásával, de ezeket a munkafolyamatokat mindig is titok vette körül.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás