promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ti szervezhetitek meg a Monty Python legújabb filmjének vetítéseit
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Tavaly egy utolsó fellépésre összeállt minden idők legkultikusabb komédiás csapata, a Monty Python, és egy történelmi show-sorozatot nyomtak le a londoni O2 Arénában. A tíz éjszakáról dokumentumfilm is készült, ami a The Meaning of Live, azaz kb. Az élő értelme címet viseli (ami utalás a grupp Az élet értelme című 1983-as filmjére.)

A csoport arra készül, hogy Amerikában amolyan közösségi finanszírozással vigyék el a filmet minél több moziba, és ebben a minden bizonnyal Python-fan közösség tagjainak segítségét kérik. Aki szeretne egy vetítést összehozni a lakóhelye közelében lévő moziban, annak csak kapcsolatba kell lépnie a GATHR Films-szel – ők forgalmazzák a dokumentumfilmet Amerikában – és el kell kezdenie nézőket toborozni a vetítéshez. Ha összejön egy kritikus minimum szám, akkor létrejön a vetítés.

Érdekes üzleti modell, a jó üzleti érzékkel megáldott csoport minden bizonnyal a fanatikus rajongóbázisban bízik, amelyet a tavalyi fellépéseket övező gigasiker után semmiképpen sem szabad lebecsülni. Akkor a Pythonok egy estén terveztek fellépni, de olyan érdeklődés övezte az összeállást, hogy végül tíz estét vállaltak, és mind telt házzal ment le. Az első napra a jegyek 43,5 másodperc alatt fogytak el.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás