promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Prometheus 2 előbb lesz bemutatva, mint az Alien 5
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A két rendező között már amúgy is volt súrlódás, mert Scott kicsit beszólt a dél-afrikai rendezőnek, hogy nagyon örül ezeknek a fantasztikus vázlatrajzoknak, amire az internet csorgatja a nyálát, de ne találjon ki olyan elemeket, amik betesznek a Prometheus második részének. Ez a harc végül úgy zárult le, hogy Blomkamp megígérte, nem fog alátenni látomásaival a Prometheusnak (pedig lehet jobb lenne) Ridley Scott pedig producerként jelen lehet az Alien 5-ben, így követve az eseményeket.

A híresztelések szerint a Fox inkább bízik a Prometheus 2-ben, minthogy feltámassza a már lejtmenetbe kapcsoló Alien sorozatot, amit jól tönkre is vágtak az AVP szériával. A közönség viszont inkább várja az Alien új felvonását, amire még Sigourney Weaver is áldását adta, és nyilatkozata szerint már alig várja, hogy megkezdődjön a forgatás. Erről itt olvashat bővebben.

Blomkapnek így még lesz ideje kicsit gyúrni a forgatókönyvön, ami már eleve jó úton halad a cél felé, ugyanis kiírtja a borzalmasra sikeredett hármas és négyes részt, tehát a történet a bolygó neve halál után folytatódik. A Prometheus 2-t jelen állás szerint 2016 elején kezdik el forgatni és 2017-ben mutatná be a 20th Century Fox, az Alien 5-re pedig 2017-ben adnának egy zsák pénzt, és 2018-ra tolnák a premiert.

aliens
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás