promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sziget 2015 stream – szombat
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tegnap végig követtük a The Subways és a Kasabian koncertjét is, valamint belefutottunk Julia Carpenter fellépésébe, amiről itt írtunk bővebben. A tegnap volt szerintünk a legerősebb a felhozatal, de azért ma sem lesz okunk panaszra.



Internetes közvetítések:

PUNNANY MASSIF – 15:55
JETT REBEL – 16:40
THE EGYPTIAN PROJECT – 16:40
HOLLYWOOD UNDEAD – 17:40
NOURA MINT SEYMALI – 18:10
WILLIAM FITZSIMMONS –
LB 27 – 19:40
FOXES – 21:55
ROBERTO RIOS – 21:55
ROMENGO – 23:10
LUCAS AND STEVE – 23:55
PALOMA FAITH – 23:40
BASSJACKERS – 02:55

Mindenképp streameld:

FOXES

A brit Louisa Rose Allen, művésznevén Foxes már 25 évesen olyan karriert tudhat maga mögött, amit csak kevesen: 2012-es Warrior című kislemezével már az Egyesült Államokban koncertezett, 2013-ban pedig a Grammy-díjat is elnyerte a Zedd-del közös Clarity című számért. Tavalyi bemutatkozó albuma, a Glorius hatalmas sikert aratott mindenhol, ezt követően Pharrell Williams hívta el magával turnézni, sőt, még a BBC-n futó Ki vagy, Doki? egy epizódjában is feltűnt a dance-pop királylány.

Nézd élőben, ha kint vagy:

KINGS OF LEON

A kétezres évek egyik legsikeresebb és legnépszerűbb zenekara, több millió eladott lemezzel, Grammy-díjakkal  és teltházas világkörüli turnékkal a hátuk mögött. A három Followill tesó és unkatestvérük által alapított amerikai Kings Of Leon hihetetlen utat járt be a 2003-as bemutatkozás óta: zseniálisan puritán garázs-rockból igazi stadion-rock sztárzenekarrá értek, köszönhetően az olyan slágereknek, mint a Sex On Fire, a Use Somebody vagy a Radioactive. Zenéjükben egyszerre keveredik a southern rock nyers ereje a country, az art punk vagy épp a soul stílusjegyeivel. Közönségéneklős slágerek, gyönyörű balladák, kétperces rockhimnuszok: a Kings Of Leon életművének legjobb dalaival érkezik a Sziget Fesztivál Nagyszínpadára.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás