promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Julia Carpenter? Most komolyan?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Julia Carpenter azaz polgári nevén Ács Júlia, profi teniszezőből lett lemezlovas. Az egyik interjújában elmondta, hogy a szülei nem támogatták, kaszinóban szedte össze a pénzt a dj-sulira, kockán és pókeren nyerte (ügyes lány) és odaadta a volt teniszedzőjének a nyereményt, nehogy elköltse. Hát ha van ennél rohadtul szomorúbb történet, amit az élet ír, akkor ez az!

Mivel állandóan követjük a Szigetet, nem bírtuk ki, hogy ne nézzünk bele Julia Carpenter fellépésébe, amit érthetetlen módon nem csak itt, de a Balaton Soundon is streameltek. Carpenter a Stadiumx előtt melegítette elő a terepet. Rájuk tényleg érdemes odafigyelni, ebben az évben pl. már Gareth Emerynek is remixeltek. Szóval a kezdést követően a kutya nem volt a Telekom arénában, persze ezt ne fogjuk a sztár lemezlovasra, mert a nagyszínpadon közben Avicii játszott, őt meg nehéz lenyomni. Az emberek lassan elkezdtek szállingózni, és szépen megtelt a tánctér, így ki is mehetett egy jó kis teltházas fotó facebookra.

Több ezer DJ szettet hallottam már életemben, de a Carpenteré benne van a legbutább és legrosszabb mixek között. Monoton, egyhangú, nulla kreativitás, végletekig pumpálás. Bár egyszer azt mondták, ő ilyen rock-houset játszik, vagy mi a szart, úgyhogy még emiatt se bántsuk. Az már nagyobb gáz, hogy a tehetségtelen lemezlovasokat ennyire tolják előre a médiában, miközben azok a zeneszerzők, akik le is tesznek valamit az asztalra, teljesen háttérbe szorulnak, és tényleg meg kell küzdeniük egy normális fellépésért. Imádom például, hogy a Yeah Yeah Yeah című nóta Julia Carpenter nevével van fent a youtubeon, és már majdnem félmillióan látták. Ez alapból Spencer & Hill - Yeah Yeah Yeah című száma, és ez fel is van tüntetve, ahogy a remixelők neve is kisbetűkkel, de az ki a fenét érdekel ugyebár? Mindenki arra figyel, hogy ez a Julia milyen jó kis zenét rakott össze.

julia 01
Valahogy próbálom összerakni a fejemben, de nem igazán sikerül. Julia Carpenter, DJ-ként rossz, producerként is rossz, mégis miért mennek rá az emberek? Mint már az elején említettük, Julia mögé egy tökéletes brandet építettek, és a menedzsere is fantasztikus. Sokakat megkérdeztem, és a nevét hallották már, de alapból fogalmuk sincs kicsoda ő valójában. Mi ez, ha nem a tökéletes márka? Ennyi erővel bárki állhatna ott, aki össze tud mixelni két számot, és rááldoz egy estét a zeneválogatásra. Szóval mi Julia erőssége zenészként? Az, hogy szép, és körülbelül ennyi. Köszönjük a nagyszerű estét Julia Carpenter, sosem felejtjük el, a negatív élményeket mindig nehezebb kitörölni. Aki egy fokkal eredetibb előadókra vágyik, az nézzen szét a beatporton.

Toronicza Péter
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás