promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sziget 2015 stream – péntek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tegnap a Foals adott igazi indie rock koncertet, Ellie Gouldingnak meg olyan fantasztikus fellépése volt, mintha playback-ről ment volna az egész. De mindenkit megnyugtatunk, nem arról ment. Most lássuk, kik fognak nekünk élőben játszani interneten.

Internetes közvetítések:

AWOLNATION – 15:55
LA CHIVA GANTIVA – 16:40
SZALONNA ÉS BANDÁJA – 18:10
THE SUBWAYS – 18:25
KASABIAN – 19:25
IMAM BAILDI – 19:40
MARIZA – 21:10 (CSAK 4 DAL)
THE GASLIGHT ANTHEM – 21:55
JULIA CARPENTER – 21:55
BESH O DROM – 23:10
DROPKICK MURPHYS – 23:40
GRAMATIK – 01:25
BLASTERJAXX – 01:25
SIDNEY SAMSON – 02:55

Mindenképp streameld:

KASABIAN

A leicesteri kvartett 2004-es címnélküli bemutatkozó albuma óta megkérdőjelezhetetlenül bekerült a legizgalmasabb, legtehetségesebb brit zenekarok közé. 10 év alatt megjelent öt nagylemezük egytől-egyig slágeres és lenyűgöző, ráadásul élőben is a legjobbak közé tartoznak. 2010-ben nyerték meg a BRIT Awards legjobb brit előadónak járó elismerését, de díjazta már őket többször is a MOJO, az NME és a Q magazin is. Az énekes Tom Meighan és a dalszerző-producer-gitáros-énekes Sergio Pizzorno által vezetett Kasabian fellépése kihagyhatatlan az idei Sziget programjából. 

Nézd élőben, ha kint vagy:

AVICII

Jó tudom, nem sokan szeretjük, de na, generációnk egyik legnagyobb house elektro előadója, még akkor is, ha tenyérbemászó képe van, és a bulin ő lenne az első, akit ki akarnánk ütni. Tim Bergling a nyolcvanas évek végén született, abban az időszakban, amikor olyan legendák dolgoztak a house felfuttatásán, mint Carl Cox és Paul Oakenfold. Napjainkban már ő is a stílus utazó nagykövetének számít, a világ legnagyobb bulijaiban képviseli a műfajt. Szemtelenül fiatalon lett befutott DJ és producer, első single-je, a Seek Bromance Európa több országában is a toplisták élén végzett, 2011-ben a DJ Magazine százas listáján az első tíz DJ között szerepelt. Ugyanebben az évben David Guettával közös trackjét, a Sunshine-t Grammy-re jelölték, majd jött a Levels, amivel hősünk világhírű lett.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás