promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sziget 2015 stream – Csütörtök
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A lehető legjobb idő van a Szigetre, mégis a rettentő nagy meleg ráteszi a kézjegyét a délutáni koncertekre, így ilyenkor az A38-nál jobb idő van, mint a nagyszínpadon. A The Horrors szinte már rá is unt a koncertezésre, de remek nap volt a tegnap, bár sajnos Arty előtt elaludtam, de a mai Interpol előtt nem fogok.

Internetes közvetítések:

KADEBOSTANY – 16:40
HELSINKI COTONOU – ENSEMBLE – 16:40
THE TING TINGS – 17:40
PARNO GRASZT – 18:10
MØ – 18:25
ROY PACI AND ARETUSKA ALLSTARS – 19:40
LABRASSBANDA – 21:10
ELLIE GOULDING – 21:25
BALTHAZAR – 21:55
EDO DENOVA – 21:55
TARAF DE HAIDOUKS – 23:10
JULIAN JORDAN – 23:25
INTERPOL – 23:40
TOBTOK – 02:25

Mindenképp streameld:

ELLIE GOULDING

Az énekes-dalszerző Elena Jane Goulding első kislemeze 2009-ben jelent meg, a rá következő év hozta meg számára a nemzetközi áttörést. A világon másodikként nyerte el egy időben a BBC Sound Of 2010 és a BRIT Awards kritikusok díját, Lights című bemutatkozó lemeze a brit eladási lista első helyén nyitott, fellépett Vilmos herceg esküvőjén, bemutatkozó kislemeze pedig tripla platina lett Amerikában. 2012-es Halycon című lemezével és az utóbbi évek közreműködéseivel, kislemezeivel kétségtelenül bebiztosította magát a világ jelenleg legfontosabb női popelőadói között. 

Nézd élőben, ha kint vagy:

FOALS / Nagyszínpad 19:30

Nevüket a brit közönség a Hummer és a Mathletics single-ökön keresztül ismerhette meg 2007 elején. Még ugyanebben az évben elkezdtek dolgozni a TV on the Radio zenei géniuszával, David Sitekkel első lemezükön: az Antidotes a következő év márciusában jött ki, harmadik helyen nyitott a brit albumeladási listán és egyértelmű kritikai sikert aratott. Yannis Philippakis frontember kvintettje nagy erőkkel dolgozott tovább: 2009 nyara újra a stúdióban érte őket, elkészítették a futurista szólamoktól sem mentes, elődjéhez képest nagyszabásúbb-magasztosabb hangvételű Total Life Forevert, melyet 2010-ben Mercury-díjra jelöltek. Legutóbbi lemezükkel, egyben legslágeresebb munkájukkal, a Holy Fire-rel a lehető legszélesebb spektrumú közönségsikert célozták meg, olyan kiváló dalokkal, mint az Inhaler vagy a My Number. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás