promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatérhet Dexter
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Én azon népes rajongók táborába tartozom, aki már kétszer is végignézte az összes évadot. Egyszerűen úgy voltam vele, hogy nekem hiányzik a karakter és nosztalgiázásból megint nekiültem. Bár rosszul mondom, mert nem csak a karakter hiányzott, hanem Dexter egész környezete. Pedig én is azokkal értettem egyet, akik azt mondták, hogy az utolsó évad egy összecsapott semmi volt. Én a nyolcadik évad első felét még meg is védem, mert elképesztően izgalmas, azonban utána tényleg jön a teljes írói tanácstalanság, és szétesik minden, amit eddig felépítettek az alkotók.

A botrányosan rossz zárás ellenére, a rajongók háromnegyede jelenleg azon az állásponton van, hogy ők szeretnének egy új évadot. A főszereplőt életben hagyták az írók, a stúdió és a megrendelő határozott kérésére, nyilván azzal a szándékkal, hogy egyszer majd folytatni lehet a szériát. A sorozatba csak Dexter testvére, Debra nem tudna visszatérni, mert őt ugyebár valóban kiírják az utolsó évadban. Néha idegesítő, de olyan kulcsszereplőről beszélünk, aki nélkül nehéz lenne visszahozni az eredeti Dexter érzést.
dexter2

A Showtime elnöke idén januárban már beszélt a lehetséges folytatásról, jelezte, hogy Michael C. Hall nélkül ez nyilván elképzelhetetlen. Most újra szóba került Dexter, David Nevins elmondta, hogy ez az egyetlen sorozatuk, amelyet már lezártak, de folytatni terveznek. Hozzátette, hogy csak az időzítés kérdéses, és ha megvan a szándék az alkotók részéről, hogy folytatják, akkor ő nem fog nemet mondani, mert sokan faggatják erről, tehát van rá igény. Csak Dexter Morgan újra eltudja-e érni fénykorát? Lesz-e végre olyan csavar a történetben, hogy láthatjuk Batista arcát, amikor kiderül, hogy ártatlannak hitt társa sorozatgyilkos? Felőlem hajrá, szerintem legyen újra Dexter, van mit bizonyítania a kritikusokkal és a közönséggel szemben is. Csóri favágó Dextert valaki mentse már ki onnan!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás