promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sziget 2015 stream – Szerda
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Tegnap a Florence and the Machine bődületes koncertet adott, Florence Welsh igazi dívaként csavarta az ujja köré a közönséget. A Future Islandset már streamen is élvezhettük. Jómagam még sosem találkoztam a bandával, de kellemes csalódást okoztak, és fantasztikus koncertet adtak, tökéletes hangzással az A38 színpadán. Nézzük mi a mai menü!

Internetes közvetítések:


GOGOL BORDELLO – 15:55
ANTWERP GIPSY - SKA ORKESTRA – 16:40
THE HORRORS – 17:40
DAKHABRAKHA – 18:10
HALESTORM – 18:25
CHE SUDAKA – 19:40
SOJA – 20:10
BOBAN I MARKO MARKOVIC ORKESTAR – 21:10
ALT-J (4 SZÁMOT ENGEDÉLYEZNEK) – 21:25
ENTER SHIKARI – 21:55
YAMINA + SULYBALAGE – 21:55
CANZONIERE GRECANICO SALENTINO – 23:10
ARTY – 23:25
CRO – 23:40
OLIVER HELDENS (ELSŐ 30 PERC) – 00:55
JAGUAR SKILLS (CSAK HANG) – 02:25

Mindenképp streameld:

THE HORRORS

Intelligens, érzelmekkel teli, magasztosan elvont, éteri regiszterben megszólaló gitárzenét játszanak, és az ő nevükhöz köthető az utóbbi idők egyik legtökéletesebb brit zenei szuperanyaga, a csodálatos Skying album. Az essex-i The Horrors zenekar a nagy-britanniai gitárzenei színtér egyik kiemelkedő tehetsége, aki a folyamatos zenei kísérletezés és megújulás mellett szállítja a jobbnál-jobb albumokat. Tavaly májusban megjelent Luminous lemezükkel érkeznek újra a Szigetre.

Nézd élőben, ha kint vagy:


ALT-J

Hát jobb lesz élőben nézni, mert a banda csak négy számot engedélyezett a Szigetnek közvetíteni. A zenekart a Leedsi Egyetemen alapította meg Joe Newman énekes-gitáros, Gus Unger-Hamilton billentyűs-énekes, Thom Green dobos, illetve Gwill Sainsbury basszusgitáros, aki egészen most januárig volt a formáció tagja; helyét Cameron Knighttal pótolták. Bemutatkozó EP-jük, a ∆ 2011-ben készült és négy ikonikus tételből állt, a Hand-Made, a Matilda, a Tessellate és a Breezeblocks című számokból. Utóbbi kettő a 2012 áprilisában megjelent, Mercury-díjas An Awesome Wave album legerősebb, valamint máig a zenekar legnépszerűbb dalainak számítanak. A sikerlemez kiadását követően körbeturnézták Nagy-Britanniát, felléptek az ország legnagyobb fesztiváljain, de a dalszerzést és a stúdiózást sem hanyagolták el: második sorlemezük, a This Is All Yours 2014. szeptember 22-én jött ki és rögtön első helyen nyitott a brit lemezeladási listán.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás