promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sziget stream 2015 – Kedd
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Indul végre az igazi Sziget, és már nem csak minimális koncertből válogathatunk. Ha nem tudunk ott lenni, akkor ismét indulnak az internetes közvetítések, most már igazából, tényleg sok koncerttel. A lista most sem teljes, mert mindig frissítik az új előadók listáját, így érdemes tájékozódni a fesztivel youtube csatornáján. Nézzük a mai felhozatalt!

Keddi Sziget stream:

BABYLON CIRCUS – 16:40
ASAF AVIDAN – 17:40
QUIMBY – 19:25
FUTURE ISLANDS – 21:55
JUNGLE – 23:40
INFECTED MUSHROOM – 01:25

Mindenképp streameld:

Infected Mushroom

Bár későn kezdődik, de mindenképpen érdemes őket megvárni. Az Infected Mushroom 1999-ben a The Gathering című albummal mutatkozott be, mely sikerének köszönhetően nemcsak a különleges elektronikus zenei világnézettel rendelkező keverőpárosra, hanem az egész közel-keleti térséget uraló psytrance mozgalomra is felfigyelt a mainstream klubkultúra. Kilenc nagylemezük jelent meg idáig, 2013-ban közreműködtek Lady Gaga Artpop című lemezén, a DJ Mag minden idők legmagasabban jegyzett psytrance produkciójának minősítette őket, a brit DJ Magazin pedig a világ 10 legjobb DJ-je közé választotta a duót.

Nézd élőben, ha kint vagy:

Florence + The Machine

Eddigi diadalmas pályafutása ismeretében minden kockázat nélkül megjósolható: Florence Welch nemcsak énekesnő, nemcsak isteni díva, hanem különleges személyek inkarnációja. A Camberwellben született Florence még mindig csak huszonnyolc éves, de máris olyan karriert tudhat magáénak, ami csak a legnagyobbakkal történhet meg. A rendkívüli tehetség mögött természetesen egy fantasztikus zenekar is található, akiknek tagjai nélkülözhetetlen részvevői a világ bármelyik részén reprodukálható extra show-nak. Az persze kérdés, Florencenak miért kell bármiféle segítség tehetsége kibontakoztatásához, hiszen – azon kívül, hogy énekel, komponista és dizájner – zongorán, hárfán, gitáron és dobon is játszik. Nincs könnyű dolga annak, aki kategorizálni akarja a legnagyobb fesztiválok kedvencének számító Florence and the Machine-t, hiszen repertoárjuk elképesztő kombinációja az intelligens indie popnak, a túlburjánzó barokknak és a perzselő soulnak.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás