promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sziget 2015 stream – hétfő
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ma indul Európa egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja és közel 60 órányi HD adást kapunk majd a Nagyszínpad, az A38 sátor, a Világzenei Nagyszínpad és a Telekom Aréna történéseiről. A mínusz egyedik napon még elég kicsike a felhozatal, és Robbie Williams se fogja engedni, hogy belenézzünk a koncertjébe, de a Labor Café és a Promotions közösen hoz nektek Robbie Williams koncertet estére, amit az Irie Maffia koncert után kezdünk kivetíteni. Mint sokan tudjátok, a Labor Café közösségi tér és alapítvány kávézó teraszán egész héten élvezhetitek a kivetítéseket. Erről itt írtunk bővebben.

Nos, először nézzük a 100%-osan biztos pontokat mára:


The Biebers – 15:55
Ocho Macho – 17:40
Irie Maffia – 19:25
Robbie Williams – 21:00 (Live In Tallinn – csak a Labor Café teraszon)

Közben a Sziget már küldte nekünk frissítésként, kik azok az előadók, akiket leshetünk streamen a mai nap folyamán.

Világzenei nagyszínpad: DakhaBrakha, Mariza, Noura Mint Seymal

Telekom Aréna: Yamina+SulyBalage, Edo Denova, Julia Carpenter, Roberto Rios, Massive Vibes, Muzzaik, és bekerült PASO is a programba.

Mindenképp streameld:

Irie Maffia

A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt az egyik legjobb magyar koncertzenekarrá nőtte ki magát. Nem csoda, hiszen a reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó banda igazi supergroup: nem csak a négy (!) frontember – Sena, MC Columbo, MC Kemon és Busa -, de a mögöttük álló zenekar is jócskán letett már a hazai – és nemzetközi – zenei élet színpadára. 2013-as albumuk, a Nagyon jó lesz rengeteg, a szó jó értelmében vett slágert tartalmazott.

Az idén 10 éves fennállását ünneplő zenekar a hazai fesztiválpaletta minden lehetséges színpadán koncertezett a Szigettől a Balaton Soundon át a Volt fesztiválig, 2015-ben pedig az a megtiszteltetés érte őket, hogy a Sziget Fesztivál idei himnuszát ők adhatják. Az erre az alkalomra készült Easy As One, Two, Three című dal volt az előhirnöke, az áprilisban megjelent vadonatúj albumnak, ami a X. címet viseli.

Mindenképp nézd élőben, ha kint vagy:

Robbie Williams

1995-ben mindössze 21 évesen hagyta ott a világhírű TakeThat fiúbandát, hogy két évvel később már első saját lemezével kerüljön az angol slágerlisták élére, köszönhetően az Angels és a LetMeEntertainYou című kislemezeknek. Az azóta eltelt közel 20 évben összesen 11 nagylemeze jelent meg, az ezekhez kapcsolódó turnéival szépen fokozatosan az egész világot meghódította, nem mellékesen 17 BRIT Awards-ot is bezsebelve. 2006-ban – a mai napig rekordnak számító – 1,6 millió jegyet sikerült eladnia mindössze egy nap alatt, de az ő nevéhez fűződik a legnagyobb létszámú szabadtéri koncert is: három este alatt összesen 375 000 néző látta őt Knebworth-ben. A 2010-es TakeThat-újraegyesülés után két évvel indította újra szólókarrierjét, többek között a Candykislemezdallal, de jelent meg azótaDizzeeRascallalközös felvétele (Goin’Crazy), szvinglemeze és különlegességeket tartalmazó válogatás albuma is. Egy biztos, a Sziget -1. napján, augusztus 10-én nincs más teendő, mint engedelmeskedni a kérésnek: „LetMeEntertainYou”.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás