promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szervezünk mi is egy fesztivált és lefújjuk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A fesztivál a MEGA színpadra (nem irónia, ez a neve) olyan neveket hívott, mint a Zanzibar, Demjén Feri, Edda, FISH, de jelen lett volna Fásy Ádám is és Sláger Tibó. Utóbbival még hála istennek nem találkoztam. A viccet félretéve, négy színpadon ment volna a fesztelen mulatozás, és tényleg színes programot állítottak össze a szervezők.

A fesztivál programját ide kattintva érhetitek el.

A 8 napos bérlet elővételben 16 ezer forint volt, a helyszínen 21 ezer, a napijegy pedig 4 ezer forinttól 7 ezerig eltérően mozgott. Ez függött attól, mennyire izmos fellépőt hívtak az adott napra. A szombat volt a legdrágább, amikor olyanok léptek volna színpadra, mint az OMEGA Oratórium, vagy az Irie Maffia. Információk szerint vasárnap összesen 19 napijegy fogyott a fesztiválra. :D Szemléltetésként szöveggel is leírjuk: „tizenkilenc”! El nem tudom képzelni, hogy az a 30 ott tartózkodó ember, egyáltalán találkozott-e egymással a fesztivál alatt, állt-e valaki valamelyik színpadnál? Mindegy is volt, mert a helyszínt hétfő este rendőrök és biztonsági őrök ürítették ki, és nemcsak a mai napot, az egész fesztivált lefújták.
 
A vendéglátósok őrjöngve követelték vissza a pénzüket, mert alig volt vendégük. A fesztivál dolgozói rosszabbul jártak, őket ki sem fizették eddig, valószínűleg nem is fogják. A főszervező sátránál álltak sorban, mindenki a pénzét követelte. De ami a legjobb, súlyos tartozások, önkormányzati kitiltás és hűtlen kezelés miatti nyomozás is áll a fesztivál hátterében, amivel kapcsolatban a szervezőkön kívül mindenki komoly visszaélésekről beszél. A szervezők állítólag, még a tavalyi pénzeket sem fizették ki. Facebookon pletykálják, hogy a fesztivál egyik szervezőjét már el is vitték a rendőrök.

Nos, sorra dőlnek be a kisebb és néha nagyobb fesztiválok. Itt a nyár, és jó ez a fesztiválosdi uraim, de csak azok vágjanak bele, akik tényleg profik és már letettek valamit az asztalra. Demjén Ferivel a nagyszínpadon meg nem lehet pénzt mosni, valami izmosabb előadó kell. Aki a fesztivál területének a környékén jár, arcát, valamint mutatóujját fordítsa a bejárat felé, és röhögjön egy olyan hatalmasat, amilyet csak tud!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás