promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
FOALS - Mountain At My Gates (4K)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Anno még csak kóstolgattam a brit zenekart, de egy jó barátommal, akivel az albumokat teszteljük, (Sziki) egy kellemes sörözés közben elkezdtünk meghallgatni mindent, amit eddig kidobtak. Az idő múlásával a FOALS kiadványai mindig léptek egy szintet, és szerintem ez az új albummal sem lesz másként. A What Went Down, aminek ez a klip is az előfutára, a csapat negyedik stúdió albuma lesz, és augusztus 28-án lát napvilágot. Bár a Szigeten jóval hamarabb, augusztus 13-án, csütörtökön lépnek fel, de nyugodtak lehetünk, bőven fognak játszani az új lemezről is.

A dobos Jack, és az énekes Yannis amúgy gyerekkori barátok. Együtt zenéltek a The Edmund Fitzgerald nevű együttesben, de túl erősnek találták a hangzást, valami kevésbé gépies zenét akartak csinálni, ezért 2005-ben feloszlottak, és már jöttek is a FOALS alaptervei. Az indie rockban a rengeteg kimagasló zenekar mellett iszonyat nehéz egyediséget letenni az asztalra, de csapat erre is képes volt, és mára már rengeteg rajongót tudhatnak maguk mellett.
 
A Mountain At My Gates igazi ínyencség lett. Imádom a dal minden egyes pillanatát, és hallgatása közben ki tudnék sétálni ebből a poros világból. Ezt az is bizonyítja, hogy a mai nap folyamán már ötödjére hallgatom, de lesz ebből még tíz is. Ha a dal annyira nem is jön be, akkor a technika rajongójaként csorgassuk rá a nyálunkat. Egyre több olyan videóanyag jön ki, ami már a 4K technológiát használja. Ez tök jó, persze, de itt még nem állunk meg, a klipet ugyanis GoPro Spherical kamerával rögzítették, ami azt jelenti, hogy 360 fokban nézelődhetünk benne, amerre akarunk. Aki nem találta volna meg, annak írom, hogy a bal felső sarokban lévő kis nyilacskákkal tudunk mozgolódni. Hogy ennek minden mozzanatát ki tudjuk élvezni, sajnos nagy teljesítményű videókártya vagy ultra király televízió szükséges. Ha nincs, akkor a számban sem fogunk csalódni.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás