promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra képernyőn az egy Rém rendes család?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A kérdés már csak az lenne, hogy a már igencsak megvénült színészek karakterei vajon ugyanott folytatnák, ahol anno abbahagyták? Al vén trotyiként még mindig cipőt árulna? Peggy nem kapna szexet, vagy már rég beütött a klimax? Budnak lenne már csaja, és Marcy még mindig csirke lenne? Már ha ő visszatér, vagy a személyes kedvencem Jefferson D'Arcy. De lássuk, mink van eddig!

David Faustino a Vakáció című vígjáték bemutatóján feltűnve jelentette be váratlanul, hogy már dolgozik az Egy rém rendes család lehetséges folytatásán, amelyre ráadásul előzetesen már rá is bólintottak a sorozat korábbi főszereplői, így a Bundy család tagjait alakító Ed O’Neil, Katey Sagal és Christina Applegate is. A helyzet nagyon úgy fest tehát, hogy idővel újra a tévéképernyőkön üdvözölhetjük majd Bundyékat.

Jómagam nagyon szerettem a sorozatot, és anno még a TV3-an rengeteget néztem a Simpson családdal együtt. Erre a csatornára már nagyon kevesen emlékezhetnek, de itt mentek agyba főbe ezek a szériák. A bugyuta szlogenjük úgy beleragadt az ember fejébe, hogy még mai napig emlékszem rá: „TV3, télen nyárnon!”. Nem látom még előre, mit tudna hozni a rém rendes így a XXI. században, ezért félek kicsit az X-akták minisorozatától is. Lehet mondani, hogy elbukott és kész, de egy ilyen bukás a rajongókban is nyomott hagy, valamint belerondít a kultszériába.

al bundy shoot me
 „A jogok jelenleg a Sony tulajdonában vannak, de már tárgyalunk velük. Ők is rendkívül izgatottak a projektet illetően.” – mondta a 41 éves Faustino, majd hozzátette: ”Még hátravan néhány jogi kérdés elrendezése, de ez remélhetőleg rövidesen meg is történik."
 
Faustino kedvesével a Vakáció premierjén az abban játszó Christina Applegate meghívására vett részt, aki ugyancsak megerősítette, hogy az Egy rém rendes család színészei mind lelkesen igent mondtak a folytatásra. A világszerte ismert komédiasorozat eredetileg 1987. és 1997. között futott és nem kevesebb, mint tizenegy évadot élt meg. Vajon a régi poénok még ma is ütnének?
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás