promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billy Bob Thornton újra thrillersorozatban
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az nem mondhatjuk, hogy ez a siker útja, ugyanis Thornton eddig is nagyszerű és elismert színész hírében állt. Inkább csak beszippantotta a sorozatok világa. Lorne Malvo karakterét tényleg minden egyes mozzanatában ráírták. Olyan hitelesen alakította a hidegvérű gyilkost, mintha világ életében ezt csinálta volna. Járt is a megérdemelt Golden Globe szobrocska érte.

Thornton az Amazon égisze alatt készülő The Trial című első körben tíz részesre tervezett produkció főszereplőjét: az ügyvéd Billy McBride-ot fogja játszani, aki egykoron sikeres és elismert szakember volt, azonban mára már egy lecsúszott alkoholista lett belőle. Csakhogy McBride amúgy sivár élete fenekestül felfordul, amikor az anno ő és a társa alapította ügyvédi iroda egyik frissen kirúgott alkalmazottja felkeresi egy olyan gyilkossági üggyel, amellyel a kiégett férfi tönkreteheti a legnagyobb ellenségét: az őt a közös cégükből eltávolító volt cimboráját.

A pilotot David Semel rendezi majd, amivel eredetileg Kevin Costnert akarták megbízni, de ő kiszállt az előkészületekből.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás