promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beoltották az EFOTT Fesztivált is!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Nem tudom hova tenni ezt a fesztivált. Szervezésileg, amit el tudtatok b*szni, azt sikerült. Először az apátok f*száért nem szerveztek egy sulidiszkót Ödönkééknek Mátraderecskén az ifiházban, mielőtt nekiesnétek egy EFOTT-nak?! Ennyi kerítés b*sszátok meg a szerb határon nem lesz, mint amit itt felállítottatok. Roppant tetszett a biztonsági szolgálat is, főleg a strandon Tibi aki valószínűleg azért volt ilyen frusztrált mert elsorvadt az agya egy tesztoszteron kísérletben még a 90-es években. Remélem már megnyugodott és eszi nagymamánál a káposztafőzeléket. A legretkesebb hegyalja fesztiválon se volt ilyen igénytelenség, mint ami itt sikerült összehozni. Én konkrétan beszórtam volna a nagyszínpadot is murvával, hadd szóljon! A sorbaállásról meg a többiről kár is beszélni. Csak azt tudom elképzelni, hogy ez valami idegrendszeri teszt volt, mert az, hogy 80 fokban állsz, mint f*sz a lakodalomban, és rád küldik totál dehidratáltságban a rézf*szú pécsi fújósokat bruttó 3 órán keresztül, az azért kihívás, hogy ne kúrd ketté a trombitáját. Így végszóra pedig szeretném üzenni a Baross rádió összes dolgozójának, hogy gondolja át az életét, hagyja el a rádiózást és menjenek uránt bányászni! Mondjuk tökéletesen tükrözte a fesztivál színvonalát ez az erőltetett, fiatalok kedvencei vagyunk szlogen. Csak tudnám, hogy hol voltak azok a fiatalok...

ui.: Ezek után kérlek egy falunapot ne szervezzetek!

Free Tibet!”

A helyesírási hibákat igyekeztünk kijavítani, meg sípolni is eleget, de ezt a kezdeti sokk számlájára írjuk. Mikor cikkünket írtuk a poszt 1385 lájknál járt, így gondolom tükrözi a fesztivál összhatását a beszámoló. Sokan akadtak ki még máson is. Így EFOTT, valami nagyon nem volt rendben. Mi azért szurkolunk a jövőre nézve. Nézzük mit írtatok még:

H. Barbara

„Kedvencem a kemping volt eleinte külön álló rész, BARMIT BE LEHET VINNI, IGEN MÉG ALKOHOLT IS,aztán egybenyitják, hogy 0.5 liter víznel többet ne tudjál bevinni 20 órára amíg bent porosodsz.”

Sz. Gergely

„Remélem a 2015-ös aftermovie-ban nem csak a tóparti naplementében táncoló rose fröccsöt iszogató tökéletes formával megáldott hostess csajok lesznek, hanem az átlag 40perc sorbanállás is egy korsó sörért. Így reális képet kapna mindenki a fesztiválról.”

R. Albert

„Péntek-szombaton már délelőtt elfogyott több helyen a sör. Többet nem is mondanék.”

M. Martin

„Abszolút erről szólt, én inkább gyalogtúra fesztiválnak nevezném. Egy bejáratot és kijáratot rakni egy ekkora területre "remek" elgondolás, erőltetve akarnak rávenni arra, hogy nehogy kimenjél a városba (miért turisztikai fesztivál ez?), még a strandnál is az elején az volt, hogy járd végig az összes sátrat, ha strandolni akarsz. A logisztikusok remekül kitalálták ezt a gazdaságosokkal karöltve, csak azt felejtették el, hogy ha valahova menni akar az ember sokkalta ingerültebb lesz, 20 perc gyaloglás után, mikor látja, hogy már 15 perce ott lehetne.”

K. Máté

"Alszok reggel a sátramban, erre 7:30-kor arra kelek hogy a biztiőr benyit:
-Hello, keljél fel, össze kell pakolni!
Ránézek a telefonomra..
-10-kor kell elhagyni a kempinget nem? (ez volt a házirendbe)
-MOST! JÓ? Nem akarok visszajönni
-Oké...


Kijöttem a sátorból, a kempingbe (2) már mindenki pakolt, ezek szerint őket már korábban ébresztették.. Később mint kiderült én még a szerencsésebb voltam, a szomszéd srácot nem sikerült elsőre felébreszteniük, hát rásegítettek egy kis gázspay-el..

Hát akkor menjünk el vízért.. a fürdő konténerbe nem ivóvíz van, a legközelebbi csap a kemping bejáratánál van, amit akkor már lezártak.. Kellemes volt kialvatlanul, másnaposan, dehidratáltam nekiállni pakolni..."

Ha jön még valami jó, frissítjük! 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás