promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ted 2
01 ted 2


amerikai vígjáték, 114 perc, 2015
rendező: Seth MacFarlane
forgatókönyvíró: Seth MacFarlane
Szereplők: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried

Ha nem másért, akkor azért fogod megnézni a Ted 2-őt a héten, mert nincs semmi más új film. Az igazat megvallva nekem már a bemutató is csalódást okozott, a plüssmaci egyértelműen nem hozza az első film színvonalát, amitől ennél merészebb és eredetibb ötletet ki sem lehetett volna találni.  Seth MacFarlane valahogy kezd elfogyni, szó se róla az obszcenitás megvan és azon én mindig tudok nevetni, de amit tálal abban egyre több hiányosság van. De mindent egybevéve a Ted 2 egy tök jó popcorn mozi, és ha csak hülyülésből ülünk be megnézni, valamint nem várjuk az első rész szintjét, akkor jól fogunk szórakozni. 

Kinek?
- Akit nem zavar ha az elsőnél jóval butább filmet kap.
- Az obszcenitást minden felületen kedvelőknek.

Taxi Teherán
Taxi Teheran


iráni játékfilm, 82 perc, 2015
rendező: Jafar Panahi
forgatókönyvíró: Jafar Panahi
Szereplők: Jafar Panahi

Panahi MacFarlane példáját követve ír, rendez, szerepel. Egy sárga taxi jár fel-alá Teherán forgalmas utcáin. Utasai közt van emberi jogi ügyvéd, kalózkiadású lemezekkel seftelő férfi, iskolás kislány, nyugdíjas asszony. Egy közös bennük: mindannyian őszintén megnyílnak, és hol higgadtan, hol szenvedélyesen érvelnek a felmerülő magán- és közéleti témákkal kapcsolatban. Beszélgetőtársuk, a taxisofőr pedig nem más, mint maga a rendező. A film segít megismerni Teherán egy teljesen másik arcát, ami az idei Berlinálén elnyerte a rangos Arany Medve-díjat.

Kinek?
- Aki megismerné Teherán egy másik arcát.

Szerelemsziget
03 szerelemsziget

horvát-német-boszniai-svájci vígjáték, 90 perc, 2014
rendező: Jasmila Žbanić
forgatókönyvíró: Jasmila Žbanić, Aleksandar Hemon
szereplők: Ermin Bravo, Ariane Labed, Ada Condeescu, Franco Nero

Az Adrián fekszik egy gyönyörű horvát szigetecske, a Galešnjak, amely különleges, szív alakú formájáról ismert. A varázslatos helyszín a nyaraló párok kedvelt úti célja. Itt vakációzik a bosnyák macsó, Grebo (Ermin Bravo) és terhes felesége, a francia Liliane (Ariane Labed). Az idilli üdülés azonban hamarosan bonyodalmakat szül, amikor egy este a pár találkozik a csábító Florával (Ada Condeescu). A nappal búvároktató, esténként pedig előadóművész lány azonnal elcsavarja Grebo fejét. A férj mit sem sejt arról, hogy feleségének is közös múltja van a vonzó nővel, méghozzá nem is akármilyen! A szerelem szigetén a sokáig rejtegetett titkok előbb-utóbb felszínre kerülnek.

Kinek?
- Romantikus cukiságra vágyóknak.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás