promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jay Lumen rekordközönség előtt játszott Ibizán
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Jay Lumen természetesen továbbra sem tud egy helyben maradni. A folyamatosan mozgásban lévő művész ezúttal, immár sokadszorra látogatott vissza Ibizára, hogy 2 órán át táncoltassa meg a legendás Space nagytermének közönségét.

Az estre az El Row csapatának meghívására érkezett, akikre nyugodtan mondhatjuk, hogy lassan Jay második családjává avanzsálódnak, hiszen előszeretettel hívják őt rendezvényeikre az eddigi közös sikerek okán.

A Space, Ibiza talán legrégebb óta tündöklő klubja, mely a világ minden jelentősebb sztár DJ-jét felvonultatta már a hosszú évek során. Jelenleg ez a klub ad otthont Richie Hawtin Enter sorozatának, Carl Cox Revolution-jának, de Luciano Vagabundos estjeinek is. A klub egyébként a tavalyi esztendőben ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, ami egy szórakozóhely történetében igazán szép szám, pláne ha azt is figyelembe vesszük, hogy ez idő alatt a Space töretlen népszerűsége nem, hogy csorbult volna, de ha ez lehetséges egyáltalán, még magasabb szintekre emelkedett.

Nem is csoda hát, hogy a Space nagyterme minden előadó / DJ számára elérendő cél. Persze legtöbben csak álmodni mernek róla, hiszen mind a külső szervező csapatok, mind maga a klub alaposan megfontolja, hogy kit hív meg - vagy csúnya szóval - "enged" a klub DJ pultja mögé, legyen szó bármely terméről, nem is beszélve a nagyteremről.

Jay Lumen immár második éve jár vissza az ibizai Space-be - melyre jó néhány DJ már bőven ráaggatná a "Space rezidens" címkét - így nem is csoda, hogy szettjeit nem csak a közönség, de a spanyol és nemzetközi média is nagy figyelemmel és érdeklődéssel várja, évről-évre. Ezúttal több élő teljes szettes videofelvétel is készült Jay-ről, ezen felül egy exkluzív interjú a Groovety TV számára. (Melynek spanyol anyavállalata birtokolja többek között a futball világbajnokság és a Forma-1 közvetítési és terjesztési jogait.)

Jay Lumen mellett a visszatérésén dolgozó csapat a Groove Armada is fellépett ám az est "főidejét" Jay-re osztották, így 1:30-tól 3:30-ig övé volt a főszerep a Space DJ pultjában. A szervezők a meghívással egyértelműen jól döntöttek, ugyanis Jay show-jára óriási volt az érdeklődés és a klub nagyterme zsúfolásig volt megtelve mosolygó és elégedetten bulizó partiarcokkal.

Az El Row estjei már önmagukban is erősek, hiszen világszerte ismert a sikertörténet, ahogy az 5 éve kis afterpartiként Barcelonából induló buli sorozat, immár világhírű "nagyrendezvénnyé" nőtte

jay spaceki magát, mely után kapkodnak a klubok. Ennek ellenére jól érezhető, hogy az érdeklődésre számot tartó DJ-k és előadók, mennyire hozzák meg a még nagyobb látogató számokat, akár még a Space esetében is.

Ezúttal sem volt ez másként, hiszen az estre, melynek egyik kiemelt vendégművésze Jay Lumen volt, a szezon addigi legtöbb jegyét adták el és így a látogatók száma átlépte 4000 fős elvi határt. Ez az idei szezonban még Richie Hawtin Enter sorozatának sem sikerült, így mind Jay, mind az El Row csapata örülhetett a jó hírnek és a fantasztikus bulinak.


Jay az alábbi szavakkal kommentálta az ibizai bulit:

„Mindig óriási élmény Ibizán játszani, különösen ha a Space-ről van szó. Ez egy olyan legendás helyszín, amiről kezdőként szinte minden nap álmodtam és nagyon távolinak tűnt. Aztán amikor először játszottam ott, akkor épp csak a földet nem csókoltam meg, pedig majdnem. :D Mondjuk ezzel anno ugyanígy voltam a Privilege esetében is, vagy még hosszú évekkel ezelőtt, az akkor még dübörgő Eden-es első fellépésem alkalmával.

Most már úgy tűnik, hogy évről-évre vissza járok a Space-be, de mindig óriási érzés és ez azt hiszem, soha nem fog halványulni, különösen, hogy imádom, amit csinálok.

Az El Row csapatáról, pedig csak annyit tudnék mondani, hogy imádom őket. Egy igazi nagy család, ahol az ember mindig otthon érzi magát.”

Jay Lumen az idei szezonban még 3-szor fog fellépni Ibizán. Tiszteletét teszi a szintén világhírű Sankeys-ben, majd a korábban Luciano rezidenciájaként ismertté vált Destino színpadán és végül a szezon zárásaként szeptemberben ismét visszatér a Space-be, hogy ezzel méltó keretbe foglalja az idei ibizai nyarat.

Aki teheti, csípje el valamelyik buliját, ha Ibizán jár!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás