promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyolcvanezer látogatót várnak az idei Campus Fesztiválra
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Összesen ezer négyzetméternyi színpadon 192 zenés és 200 egyéb - a többi közt színházi, tudományos és gasztronómiai - programmal várják az érdeklődőket Magyarország legolcsóbb nagy fesztiváljára - mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató a rendezvény egyik leendő helyszínén, a most felújított Nagyerdei Víztoronyban tartott tájékoztatón. Néhány éve még 100 millió forint volt a fesztivál költségvetése, az idén már 200 millió.

Debrecen mélyen elkötelezett a fesztivál mellett, amelyen az idén egy speciális helyzet is kialakul: a fesztivál alatt játszik ugyanis Európa-liga mérkőzést a DVSC-TEVA labdarúgó csapata a fesztiválnak is otthont adó Nagyerdei Stadionban, ami rendkívüli körültekintést igényel a szervezőktől. A meccsen minden esetre biztosan jó hangulat lesz, mert akinek van érvényes Campus belépője mindössze 300 forintért válthat jegyet a mérkőzésre.

Nagy Attila elmondta, az utazási igények miatt is fontosnak gondolták, hogy két éjszakai járatot is közlekedtetnek a Klinikák megállóhelytől, ahol 3 óra 15-kor indulnak az utolsó járatok.

A programkínálat teljes, a markáns névsorban olyan ismert előadók szerepelnek, mint a brit drum and bass DJ és zenei producer Wilkinson, napjaink legambiciózusabb és legtöbbre hivatott dubstep zenekara a Modestep, nagyszabású koncertet ad Ákos, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi, a Quimby, valamint a nagyerdei rendezvényre érkezik a holland jazz díva Caro Emerald, és a legenergikusabb brit zenekar az Enter Shikari is.
1000px X 650px CF 2015
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás