promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balaton Sound vasárnapi misék
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Utolsó napjához érkezett a Balaton Sound, ahol volt vihar, bizarr táncok, sok fellépő és rengeteg önfeledten bulizó fiatal. Mára már a fürdőruhákat is érdemes elővenni. Akik viszont a légkondicionált nappaliban ragadtak, tálaljuk milyen fellépéseket láthatnak.


Internetes közvetítések:

15:55 – NO!END
15:55 – ELLIPHANT
17:25 – LAIDBACK LUKE
20:55 – CARBONFOOLS
20:55 – NIKOLA
22:25 – EVA SHAW
22:25 – BRAINS
02:55 – FIREBEATZ

Mindenképp streameld:

LAIDBACK LUKE

Egy évvel azután, hogy elkészítette bemutatkozó albumát, világjáró körútra indult; Ibizától Japánig megfordult a legnagyobb klubokban, partihelyszíneken és bulikban, 2003-ban megjelent mixlemezével, a Windmill Skillel pedig élő mixlegenda lett. Ezt követően sorozatban érkeztek a nívós felkérések, elsősorban a Swedish House Mafia tagjaitól, de Laidback Luke Steve Aokival, Example-lel, Gregor Saltóval és Sander van Doornnal szövetségben is emlékezetes trackeket hozott össze az idők során. A közelmúltban Hardwellel, a Dimitri Vegas & Like Mike-párossal, Martin Solveig-jel és Majestic-kel dolgozott együtt. A slágergyártás, producerkedés, turnézás és kiadóalapítás mellett a sportra is maradt ideje, két éve a Hongkongban megrendezett világbajnoki tornán a holland kung-fu válogatott tagjaként négy arany- és egy ezüstérmet nyert. Azért ez komoly, nem?

Nézd élőben, ha kint vagy:

KASKADE – 01:30 Telekom Aréna

Több Grammy-jelöléssel büszkélkedő, amerikai DJ- és producer-fenomén, akit nem is olyan régen az ‘elektronikus tánczene új arcának’ nevezett a tekintélyes New York Times. Bármennyire is hízelgő az állítás, sajnos téves: Ryan Raddon, művésznevén Kaskade több mint egy évtizede meghatározó alakja az elektronikának, neve egybeforrt az euforikus, nagyszabású és lendületes progresszív house irányzattal. Nyolc stúdióalbumot és egy tucat a Bilboard’s Hot Dance Airplay Charton legjobb tíz közé kerülő slágert jegyez, amellett, hogy évente kétszáz show-t is képes levezényelni. Profi, fáradhatatlan és minden körülmények között első osztályú produkcióra képes EDM-csillag, akinek egyértelmű helyen van az idei Sound programjában!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás