promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szombati Sound stream!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megkezdődött a Sound utolsó előtti napja, amin olyan világsztárokkal találkozhatunk, mint Afrojack vagy a Faithless. Sajnos őket csak a helyszínen lehet majd megtekintetni, de a streamek közül is kilenc fellépést követhetünk majd élőben, ahogy eddig is, két csatornán.

Internetes közvetítések:

15:55 – RUSTY
17:25 – CLOUD9+
18:55 – ANIMA SOUND SYSTEM
20:55 – MATEO & SPIRIT
20:55 – NEO
22:10 – SANFRANCISCOBEAT
22:55 – PUNNANY MASSIF
23:25 – HOT X
00:40 – LEFTFIELD LIVE

Mindenképp streameld:

NEO

Ki mást ajánlhatnánk, mint az elektronikus zene egyik legfontosabb úttörőjét Magyarországon, vagyis a neo-t! Nehéz behatárolni őket, mert már rég felborították az elektropop fogalmát. Mindenesetre én saját gondolatból a legrangosabb elismerést szánom nekik: szerintem simán ők a magyar Röyksopp. Vagy legyen a Hybrid, tök mindegy. De minek is hasonlítgatnék? Élő fellépéseik hangzása és dinamikája teljesen egyedi, oly módon tudja magába szívni a közönséget, ahogy a legdurvább live-actek sem. Előadásuk ismét fel fogja venni a versenyt a külföldi előadókkal, ebben egészen biztos vagyok.

Nézd élőben, ha kint vagy:

FAITHLESS – 21:30 MasterCard Nagyszínpad

A Maxi Jazz, Rollo és Sister Bliss által alapított londoni elektronikus zenei alakulat karrierje során olyan generációs határokat felszámoló, intelligens house-slágerekkel hódította meg a dance chartokat, mint az Insomnia, a God Is A DJ, az I Want More vagy a We Came 1, emellett szinte megállás nélkül járta a világot, hogy eljuttassa a bolygó népeinek a modern partyzene igazságát. Hihetetlenül szuggesztív, önfeledt bulizáshoz és lélektisztító meditációkhoz egyaránt kiválóan alkalmas, politikailag sosem korrekt tánczenéjüket, békét és szeretetet hirdető tanításaikat legutóbb négy évvel ezelőtt, a The Dance című albumon tették közzé. Azóta viszonylagos csend állt be a Faithless univerzumában, de mint tudjuk, a remény a hal meg utoljára: a Faithless rajongók hite örökéletű, és most hőseik újra itt vannak, ráadásul fellépnek az idei Soundon!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás