promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pénteki Sound stream!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lesznek egészen szükségtelen streamek is a mai napon. Például Edo Denováról én a büdös életemben nem hallottam még, de súgnak nekem, hogy ilyen Julia Carpenter hasonmás. Akkor biztos nagyon jó lesz. Jöhet a lista, aztán mutatjuk kit érdemes nézni! A streamek ismét két csatornán futnak majd.

Internetes közvetítések:

15:55 – NEWIK
17:25 – THE BIEBERS
20:55 – EDO DENOVA
22:55 – JULIA CARPENTER
22:55 – HALOTT PÉNZ
23:55 – DON DIABLO
00:25 – RONI SIZE AND REPRAZENT LIVE
01:25 – VINAI
02:55 – UMMET ÖZCAN

Mindenképp streameld:

UMMET ÖZCAN

Most komolyan maradjunk fent 3-ig, hogy megnézzük ezt az előadót? Hát nem tehetünk róla, hogy ezt a jó kis producert ilyen későre rakták, de a holnap délutáni ismétlésben is lehet majd vele találkozni. 2006-os bemutatkozása után egyre nevesebb kiadóknál jelentek meg kislemezei, majd 2011-től a Beatport lista első helyének állandó visszatérője lett. A Paul van Dyk-kal közös DaeYou hozta meg az igazi áttörést számára, az elmúlt években pedig már kisujjból szállítja a legmenőbb klubslágereket, kezdve a W&W-vel közös The Code, vagyR3hab és a NERVO közreműködésével készült Revolution dalokkal. A folyamatosan kísérletezgető Ummet Özcan legutóbbi nagy dobása, a Calvin Harris-szel közös Overdrive (Part 2) decemberben jelent meg.

Nézd élőben, ha kint van:

HARDWELL

Nem meglepő, de a jelenleg világelső producert fogjuk ajánlani. Hardwell 2009-ben robbant be a köztudatba a Show Me Love vs. Be néven jegyzett Steve Angello-Laidback Luke bootleggel: ez az év egyik legtöbbet pörgetett dance slágere volt. Hardweel a következő évben futószalagon szállította az erősebbnél erősebb és szinte kivétel nélkül kimagasló rádiólejátszási mutatókkal rendelkező számokat, sőt emellett arra is volt ideje, hogy megalapítsa saját kiadóját, a Revealed Recordings-ot. 2011 februárjában ért fel a csúcsra Tiësto társaságában, akivel együtt rakták össze a Zero 76-et, amely a világ első számú online e-zenei ellátóján, a Beatporton az év egyik legkeresettebb anyaga lett, akárcsak a Cobra című track, amelyet Hardwell teljesen egyedül jegyez.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás