promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paul Kalkbrenner - Cloud Rider
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Kalkbrenner 1977-ben született Berlinben, ahol fiatal korában először a zenetörténettel került kapcsolatba, majd trombitálni tanult, de a tankönyveket és az oldszkúl fúvóshangszert hamar keverőpultra és scratchpadra cserélte. 1992 és 1993 között már népszerű kelet-berlini ifiklubokban szervezett bulikat, a kilencvenes évek közepén pedig bejárta egész Németországot és kultikus partihelyszíneken lépett fel.

A sokoldalú, de elsősorban a techno műfajában alkotó Paul Kalkbrennernél szinte senki sem ismeri jobban a berlini klubéletet, így nem csoda, hogy a méltán híres Berlin Calling főszerepére és a film zenéjének elkészítésére Hannes Stöhr őt kérte fel.

A már ikonikus producernek számító Paul nem tűnt el, csak megteheti, amire mindig is vágyott. Dolgozik a saját kis tempójában kötöttségek nélkül. A Cloud Rider régi számait idézi, és tényleg képes kicsit a felhők felé repíteni minket.

A klipben mintha magamat látnám, amikor zenehallgatás közben sétálgatok. Szegény fiúval azonban senki sem akar jó kis zenét hallgatni, pedig ő megmutatná az embereknek mi a tuti. A feka, főleg hip-hop-ot kedvelő csajok még jól meg is verik a végén, annyira nem szeretnének belehallgatni a muzsikába. Ha erre jársz ugorj be, megiszunk egy sört együtt és még Kalkbrennert is hallgathatunk.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás