promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utolsó Volt nap stream!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Volt zárónapjára igencsak spéci zenekarokat hozott össze. A közönség hálája pedig tegnap sem maradt el, ugyanis ki kellett tenni a teltház táblát. Mivel már erősen a hétvégében vagyunk és jó idő is van, a látogatottság a mai nap is rekordokat dönthet. De akár a kertünkben is varázsolhatunk egy kis Sopront, ha kivisszük a laptopot, és rákötjük a hangrendszerre.

Koncertek az interneten:

14:35 – THE BIEBERS
15:55 – FÁBIÁN JULI & ZOOHACKER
17:05 – OCHO MACHO
18:15 – WELLHELLO
21:00 – ÁKOS (A koncert 19:40-kor kezdődik, csak részleteket közvetítenek)
21:55 – JOHN NEWMAN
23:25 – FATBOY SLIM

Mindképp streameld:

FATBOY SLIM

A Fatboy Slim sikertörténete 1996-ban kezdődött a Skint Records-nál megjelent Better Living Through Chemistry albummal, melyről az Everybody Needs a 303 című szám tört be a brit slágerlistára. Cook következő nagy dobása ’98-ban a You’ve Come a Long Way, Baby volt: a felejthetetlen album minden egyes trackje generációkat lendületbe hozó klasszikus. Azóta sok idő telt el, Cook Fatboy Slimként még három stúdióalbumot hozott össze. Ezen a néven a stúdióban legutóbb 2010-ben villantott: David Byrne-vel, a Talking Heads ikonjával közösen készítette el a Here Lies Love című koceptalbumot, amely az egykoron Beatles-szel is összeakaszkodó Fülöp-szigeteki elnökasszony, Imelda Marcos életét dolgozta fel.

Cook a Fatboy Slimmel kilenc MTV és két BRIT zenei díjat, egy Grammy-t és egy Ivor Novello-t nyert, a Q magazin produkcióját azok között az között említi, akiket mindenkinek kötelező látnia, mielőtt távozik az elők sorából, nemrégiben pedig csillagot kapott a brightoni hírességek sétányán közvetlenül Winston Churchill mellett. Legújabb single-je, a Beardymannel és Riva Starral közös Eat, Sleep, Rave, Repeat dobogós helyezést ért el a brit slágerlistán.

Volt stream: http://sziget.hu/volt
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás