promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene és fergeteges buli Biriben, avagy a 10. Tócsni fesztiválról
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
2014. augusztus 23-án, szombaton, nagy sikerrel került megrendezésre Biri településen a Zenei és Tócsni fesztivál.

A fesztiválszervezők különböző tematikus egységekkel (sátrak, udvarok, parkok) várták a látogatókat, ahol a kikapcsolódást segítő eltérő tevékenységek, vagy épp a spiritualitás kaptak szerepet, melyet körülölelt a zene.

Öt színpadon, egymást követték Magyarország legkedveltebb sztárjai, akik az elmúlt 10 évben már nagy sikerű koncertet adtak a korábbi fesztiválokon. A közönség szeretetét, rajongását az együtténeklés, a tánc során az idén is megtapasztalták a fellépők: Király Linda és Király Viktor, By The Way, Edda, Vastag Csaba, Kállay Saunders András, Majka & Curtis, a Neoton familia, Szupersztráda, Nótár Mary, V-Zoy, Magna Cum Laude. A színpadokon túl, a buli hangulatról pedig Bárány Attila, Edo Denova, B Márk, LeslieOne és Voksán Virág gondoskodtak a Riska Party sátorban.

A zenét tovább fűszerezte az elmaradhatatlan Tócsni, melyet a Gasztro udvarban és a Tócsni házban vásárolhattak meg a látogatók.

„A fesztivál igazi élmény volt, ahol a hagyományos ízek és az érzelmek felfokozott hangulatban értek össze; amit a látvány és a hang fogott közre és az egészet megfűszerezte a Tócsni!”

A hangulatról, az élményről, az ízekről és a zenéről beszéljenek a képek:


Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás