promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Papa Jo - Majd ha nagy leszel
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így a Peaches rajongók egyszerre ünnepelhették a brand hétéves fennállását, és Papa Jo vadonatúj videóklipjének megjelenését. A Peaches And Cream csapata a 2010-es „Papa Jo feat. Dukai Regina – Te vagy az” produkció óta most először jelentkezett új klippel, mely reményeik szerint legalább annyira meghatározó lesz, mint az előző: a „Te vagy az” ugyanis hónapokig rendszeres szereplője volt a hazai slágerlisták élvonalának, és 3 hétig töretlenül első volt a magyar Viva Chart Show rangsorában. Na de a többéves kihagyás után vajon miért pont most jött el az ideje az új Papa Jo klipnek? „Az elmúlt pár évben teljes erőbedobással a partikra koncentráltam.

Sokat jártam vidékre fellépni, 2012 szeptemberében pedig megnyitottuk első önálló szórakozóhelyünket Budapest belvárosában. Most éreztem azt, hogy annyi élmény gyűlt össze bennem, hogy végre kiírhatom magamból és megoszthatom a rajongókkal, miként is élem én meg az úgynevezett Peaches And Cream életérzést.” –árulta el Papa Jo, aki már stúdióba is vonult következő számának munkálatai miatt. A Papa Jo & P.G. – „Majd ha nagy leszel!” a Peaches And Cream feeling-et foglalja magában, pontosabban azt, ha egy lány felnő, és eljön egy Peaches partira, milyen élményekkel gazdagodhat.

A Papa Jo-tól már megszokott élces gondolatok nagyon jól érvényesülnek a funky alapú dallamos rap számban, melyet a letisztult videóklip maximálisan kiegészít. Ha te is megismernéd 2014 legújabb giga slágerét, keress rá a Youtube-on és nézd meg HD-ben!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás