promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
FeelHarmonic Love
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A FeelHarmonic Love nevet viselő koncert a legragyogóbb és legszenvedélyesebb emberi érzést önti dallamokba s kíván ezzel megajándékozni mindenkit; szerelemmel. A koncert elnevezése kedves szójátékban utal a koncert tematikájára, valamint arra, hogy ez alkalommal nagyzenekari szimfonikus produkció fogadja a közönséget. A kora nyári esten az elmúlt évek legszebb, legszenvedélyesebb, legpimaszabb szerelmes popdalai csendülnek fel Kovács László karnagy szimfonikus hangszerelésében. A rock alappal kiegészült Miskolci Szimfonikus Zenekarral, olyan neves és ismert magyar pop énekesek lépnek színpadra, mint az elmúlt évek Megasztár győztesei Radics Gigi és Király Viktor, a Nagy duett sztárja Király Linda, Majsai Gábor, valamint a Voice tehetségkutató győztese, Miskolc hangja Pál Dénes. Az est házigazdája a tévéből jól ismert, rendező szerepében is gyakran feltűnő, műsorvezető, Till Attila.

A Miskolc Városi Szabadidőközpont megtelik szerelmes dallamokkal s a fantasztikus hangulathoz, lélegzetelállító látvány társul. A hatalmas méretű színpad mögött óriási ledfalon megjelenő képek, grafikák, az egyedi fénytechnika és a hagyományos komolyzenei koncertektől eltérő hangosítás egy, a térségben egyedülálló koncertélménnyel kívánja megajándékozni közönségét.

A FeelHarmonic Love 2013 szuperprodukciója, az év exkluzív koncertje, mely mindenki számára felejthetetlen estét ígér, legyen az a komolyzene, vagy a könnyűzene rajongója. Az esten ikonikus énekesek ikonikus dalai hangzanak el, olyan örök klasszikusok dalai, mint Whitney Houston, Celine Dion, Andrea Bocelli, Joe Cocker, vagy Tom Jones. Felcsendülnek Beyonce, Christina Aguilera, Michael Buble és az Aerosmith jól ismert dallamai is, melyek megmutatják a szerelem minden oldalát, igazi bolondos természetét. Engedje, hogy lelkét átjárják a szerelmes dallamok!

Jegyek a koncertre április első felétől a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (3525 Miskolc, Rákóczi u. 2., tel.: +36 46 508 844) illetve a Miskolc Városi Szabadidőközpont jegyirodájában (3530 Miskolc Görgey A. u. 19., tel.: +36 46 506 442) kaphatók 1490-6500 Ft közötti árakon.

Légy részese! - http://www.facebook.com/events/544963695547680/?fref=ts
Jegyrendelés - http://mso.hu/hu/jegyinformacio
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás