promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magic Mike
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Magic Mike egy 2012-es amerikai vígjáték, melyet Steven Soderbergh rendezett.

Mike (Channing Tatum) vállalkozó. A több téren is tehetséges és rendkívül sármos férfi azzal tölti a napjait, hogy az Amerikai Álmot hajszolja, a lehető legtöbb módon: tetőkkel és autókkal dolgozik, vagy bútorokat tervez tampai otthonában.

Éjszakánként pedig… varázslatos ember lesz.

Egy csak férfiakat felvonultató revü műsor fő attrakciójaként Magic Mike évek óta vetkőzik a Club Xquisite színpadán, ahol eredeti stílusban előadott, lehengerlő mozdulatokkal kápráztatja el a közönséget. Minél jobban elcsavarja a nők fejét, azok annál több pénzt hagynak a klubban, és Dallas (Matthew McConaughey), a szórakozóhely tulajdonosa ennek csak örülni tud.

Miután fantáziát lát egy általa csak Kölyöknek becézett srácban (Alex Pettyfer), Mike a szárnyai alá veszi a 19 éves fiút, és bevezeti a tánc, a bulik, a csajozás és a laza pénzszerzés világába. Nem kell hozzá sok idő, és a klub legújabb alkalmazottja saját rajongókra tesz szert, így a nyár sok-sok szórakozást ígér.

Eközben Mike találkozik a Kölyök vérforraló testvérével, Brooke-kal (Cody Horn), akit mindenképpen szeretne jobban megismerni, és úgy fest, erre megvan minden esélye… de lehet, hogy az életvitele problémákat fog.

Borítókép:  port.hu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás