promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-es vagy? Fontos változás közeleg, a Google nem vár tovább nagyon úgy tűnik
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Gmail kísérletezget, és egy nagy változás van a porondon.

A Gmail állandóan újításokat eszközöl, és ezek az újítások bizony nagyon sok téren érinthetik az életünket. A program gyorsabb és biztonságosabb lehet ezáltal, illetve könnyebben tudják használni a felhasználók is. Az utóbbi időszakban amúgy a fejlesztés fókusza a biztonsági beállítások változásán van, hiszen az interneten óriási számban vannak jelen az adathalászok, a csalók pedig egyre több helyen próbálkoznak, és ez alól nem képez kivételt a Google levélküldő rendszere, a Gmail sem. Nem véletlen tehát, hogy az utóbbi időszakban a Gmail egyre többször kéri a belépőkódunkat, hiszen a cél az, hogy illetéktelenek ne tudjanak belépni az oldalunkra.

Az utóbbi időben rengeteg újítás érkezett tehát, sok ezek közül igazi feature is. Az Android Police oldalán most megjelent egy hír, amelyben egy különleges új funkció érkezéséről írnak.

Mégis mire számíthatunk?

Úgy tűnik, a Google nem vár tovább, és fontos változást lép meg, jöhet egy újfajta gomb.

Az Android Gmail applikációban egy olyan új gombot tesztelnek, amely lehetőséget ad a felhasználónak, hogy azonnal válaszolhasson a levelekre. A Google alkalmazásában eddig úgy működött a válasz gomb, hogy rá kellett koppintanunk a Válasz vagy éppen a Válasz mindenkinek gombokra, ez egy kis szertartás volt, mindenkinek bejáratódott már az ujja a rituáléra, vagyis a válaszadásra. Az újdonság pedig egy chatszerű megoldással élne, amely révén azonnal tudnánk válaszolni a levelekre, folyton a képernyő alján lenne, megjelenítve a válaszadó funkciókat, illetve a csatolás funkció logóját is. Az újítás amúgy hasonló lehet a Telegram megoldásához.

A lap arról ír, hogy az újítás egyelőre tesztidőszakban jár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás