promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világméretű zűrzavart okozott a mexikói UFO rejtélye, milliók találgatnak az azonosítatlan repülő tárgyról
Borítókép:  The Sun/Screenshot
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész világot lázban tartja a mexikói rejtély, milliók találgatnak az azonosítatlan repülő tárgyról.

Több, mint 4 millió 800 ezren látták már azt a videót, amit a TikTok-ra töltött fel egy mexikói nő. Marcella Guzman éjszaka készítette a felvételt, amin egy rejtélyes, világító objektum látható. Az azonosítatlan repülő tárgyat a Mexikó északkeleti részén található Tamaulipas település felett kamerázták le, és azóta is megy a találgatás róla, hogy pontosan mit is lehet látni a felvételen.

Információk szerint a furcsa égi jelenséget a szomszédos Nuevo Leónban és Coahuilában is látták. Azt senki sem tudja teljes bizonyossággal megmondani, hogy mi jelent meg Mexikó felett az égen, de sokan úgy vélik, hogy egy újabb UFO-észlelés történt.

Marcella elmondása szerint a repülő tárgy először lassan közeledett, majd elkezdett körözni, végül eltűnt. Később csillagszerű jelenségként bukkant fel ismét az égen, és rögtön tovább haladt.

@marcellaguzman1 Alguien mas vio esto en alguna psrte?!!! Esa cosa que ven ahi empezo hacer un circulo y desaparecio, para despues hacerse uja mini estrellita y seguir avanzando #ovni #satelite #ufo sonido original - Marcella Guzman

A videó mostanra bejárta a világsajtót, már minden földrészen arról beszélnek, hogy idegenek jelentek meg Mexikónál. Nem is olyan régen az RTL Fókusz című műsora foglalkozott az UFO-témával: a riportban megszólalt egy hazai szakértő is, aki azt mondta, hogy ha az idegenek valóban hajókat küldenek a Földre, akkor azok pilóták nélküli gépek lehetnek, amiknek az a céljuk, hogy felderítéseket végezzenek a bolygónkon.

Mostanában egyre inkább felkapott téma lesz, hogy van-e élet a Földön kívül, és vajon az idegenek tényleg ellenséges szándékkal vizsgálják a bolygót. Vannak olyan UFO-hívők, akik szerint a földönkívüliek már itt vannak nálunk, közben pedig az Amerikai Egyesült Államok sorra veszi az elmúlt évek észleléseit, melyekre mind ez idáig nem tudott senki sem magyarázattal szolgálni. Egyelőre a mexikói észlelés is egy megfejtetlen rejtély.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás