promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lefilmezték az egyiptomi piramisok sötét titkát, azonnal látni akarod majd a Netflixen ezt a versenyfutást
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan biztos, hogy tűkön ülnek már, hogy ezt láthassák.

Az egyiptomi piramisok olyan építmények, amelyeket már évezredek óta csodál a világ, legalábbis azon része, akik korábban is ismerték ezeket az építményeket. Majd a 19. században a turizmus megjelenésével aztán végképp megismerte őket a világ, olyannyira, hogy rövid idő alatt popkulturális termékek lettek. Ha filmekről van szó, alig lehet megkerülni őket, ha valami nagyon misztikus tájon játszódik a film.

A gízai nagypiramisok mellett azonban számtalan kisebb piramis van Egyiptomban, ahol bizony óriási tikok lapulnak, és a Netflix most egy új filmben közelebb visz minket egyiptom azon részéhez, olyan ásatásokhoz, amelyekről a közbeszédben sokkal kevesebb szó esik már. A film Az ismeretlen: Az elveszett piramis névre hallgat majd, és tuti, hogy óriási siker lesz rövid időn belül. A Netflix oldalán új konferálják fel:

A dokumentumfilmben egyiptomi archeológusok több mint 4000 éves sírokat és műtárgyakat tárnak fel egy eltemetett piramist keresve.

Ám azt is tudni lehet a showról, hogy elég izgalmas koreográfiát követ majd, mivel úgy épül fel, hogy a Szakkara homokjában a világ két leghíresebb egyiptológusa, Dr. Zahi Hawass és Dr. Mostafa Waziri versenyzik csapataival az óra ellen, hogy meglássák, ki teszi a legnagyobb felfedezést. Hawass egy régen elfeledett egyiptomi uralkodó rég elveszett piramisára vadászik, míg Waziri egy kifosztott sírt keres egy ősi nekropoliszban. Valószínűleg olyan titkokat is láthatunk majd, amelyekre eddig nem gondoltunk, és a Netflixet ismerve tuti, hogy elképesztően izgalmasan lesz felépítve a film, miközben megmártózunk az elveszett Egyiptom nagy titkaiban, akár sötét titkokról is fellebbenhet a fátyol.

Július 3-án kerül majd fel a steramingszolgáltató műsorára a film.

Íme az előzetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás