promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ősi maja szobron találtak QR kódot, így akarnak üzenni nekünk a földönkívüliek?
Borítókép:  Facebook / I have a programmer, i have no life
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet az idegenek figyelmeztetnek minket?

 A QR-kód egy négyzet alakú, színezett és üres kis pontokból (négyzetekből) álló kód, aminek a tartalmát a mobiltelefon kamerájával vagy más erre alkalmas készülékkel lehet beolvasni.

Használata nagyon elterjedt Japánban, de helyenként itthon is lehet vele találkozni, például plakátokon vagy termékek csomagolásán, célja, hogy a beolvasás után a kód egy weboldalra irányít minket, anélkül, hogy bármire rákattintanánk. Lényegében egy gyors lehetősége annak, hogy egy cég az oldalára irányítson minket és vagy tájékoztasson vagy vásárlásra ösztönözzön.

Azonban az már sokkoló tényként hat, hogy egy ősi maja szobor arca helyén egy QR kóddal teljesen megegyező ábrát találtak, ami teljesen lehetetlen kellene, hogy legyen, azt figyelembe véve, hogy a QR kód napjaink találmánya.

Mexikó ősi maja romjait teljesen feltárták néhány eset kivételével, és kincseiket múzeumokban helyezték el szerte Mexikóban. Ez nem hír.
Ami azonban sokaknak megdöbbentő lehet, hogy van egy QR-kóddal ellátott szobor, amely bizonyítékot jelenthet arra, hogy sok-sok évvel ezelőtt idegenek lakták Földünket. A szobornak van egy arca. Valójában az arc egy lapos táblagép, amely figyelemreméltóan hasonlít azokhoz a QR-kódokhoz, amelyeket a modern társadalomban használunk az okoseszközeinkbe való beolvasáshoz.

Az összeesküvés elméletek hívői szerint, az idegenek hagyták itt a kódot, hogy üzenjenek nekünk, amikor arra az emberiség éretté válik.

A szakértők arra a következtetésre jutottak, hogy ez inkább valamiféle figyelmeztetés, esetleg valamikor a jövőben bekövetkező katasztrófa lehet, de érdekes módon nincs feljegyzés arról, hogy a kód jelent-e valamit, vagy elirányít esetleg valahova.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás