promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mózes és földönkívüliek segítettek megépíteni az amerikaiak egyedülálló építményét

Mózes és földönkívüliek segítettek megépíteni az amerikaiak egyedülálló építményét

Tech & Tudomány

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Integratron egyben időutazó és bőrfiatalító szerkezet, amit George Van Tassel  tervezett a föld elektromágneses mezejét kihasználva.

Az 1954 körül épült Integratron a kaliforniai Landersben található, 20 mérföldre északra a Joshua Tree Nemzeti Parktól.

Megalkotója, George Van Tassel (1910-1978) azt állította, hogy a szerkezet Mózes tervein, Nikola Tesla írásain és a Vénusz bolygóról származó földönkívüliektől származó telepatikus útmutatásokon alapszik.

Ezt az egyedülálló, 12 méter magas, 17 méter átmérőjű, teljesen fából készült kupolát úgy tervezték, hogy elektrosztatikus generátor legyen, megfiatalítsa az embereket, és általa tudjanak utazni az időben. Az Integratron elhelyezkedése a legérdekesebb: erőteljes geomágneses erők metszéspontjára épült, amelyek az épület egyedi geometriája által fókuszálva koncentrálják, és felerősítik a Föld mágneses erejét.

Van Tassel feltételezte, hogy az elektromágnesesség hatással van a biológiai sejtekre , és úgy vélte, hogy minden biológiai sejtnek egyedi rezonanciája van.

Tassel szerint az Integratron által generált erős ultraszéles sávú EMF "rezonál" a cella frekvenciájára, és "újratölti" a sejtszerkezetet, mintha az elektromos akkumulátor lenne. Van Tassel azt állította, hogy az emberi sejtek "megfiatalodtak" a szerkezet belsejében.

Az Integratron három nővér magántulajdonába került. Joanne, Nancy és Patty Karl nővérek megvásárolták a 2000-es évek elején. A nővérek az Integratront "akusztikailag tökéletes szerkezetként" népszerűsítik, túrákat tartanak és "hangfürdőket" kínálnak a vendégeknek, amelyeket úgy írnak le, mint "...meditációszerű foglalkozásokat kvarctálak hangjaival kísérve".

Ezt az egyedülálló építményt 2019-ben a Nemzeti Parki Szolgálat felvette a Történelmi Helyek Nemzeti Nyilvántartásába.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás