promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk úgy beszólt az emberiségnek, hogy azzal saját magát is arcon csapta
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A végeláthatatlan milliárdos nem beszél a lányával.

Elon Musk mindig kitalál valamit, hogy a köztudatban lehessen. Az 51 éves techzseniben az a legobb, hogy úgy szól hozzá mindenhez, hogy bárki elhinné neki a szavait. Az intelligenciáját senki sem kérdőjelezi meg, de ahogy Dean Ray Koontz - amerikai író - mondta:

„az emberi intelligencia legnagyobb átka, hogy az ember többre vágyik annál, ami"

és ezt a világ leggazdagabb embere a lehető legprofibban űzi is.

S bár a Twitterrel folyamatos küzdelemben állnak, és nem úgy tűnik, mintha végre pont kerülne kettőjük kapcsolatára, hiszen most a Twitter volt az, aki visszautasította a vételi ajánlatot, amit Musk tett, legalább a magánéletében látszólag sikeresebben kiéli önmagát. Ez abból is lerí, hogy idén 2022-ben azt a hírt hozta a gólya, hogy ikrei születtek, méghozzá az agyi implantátumokat fejlesztő saját cégének egyik dolgozójától. Úgy tűnik, hogy a kortól nem válik okosabbá az ember, és még a világ leggazdagabb embere is beleesik abba a hibába, hogy összeköti a munkát a szexszel.

Tehát a már kilencgyermekes apuka a napokban adott egy interjút a Financial Times-nak, miszerint szerinte az a felfogás a legelterjedtebb az emberek körében, hogy aki gazdag az csak és kizárólag gonosz lehet. Ezt az okkifejtését használta magyarázatként, hogy a véleménye szerint ezért nem akar vele semmilyen kapcsolatot a 18 éves lánya, mert az iskolákban totális kommunizmussal tömik a diákok fejét. Bár igazából nem nagyon érintette meg a kapcsolata a lányával, mert a végére csak annyit felelt a riporternek arra a kérdésre, hogy mit gondol a lányával való elidegenedéstől, hogy:

„Nem tudsz mindenkit megnyerni magadnak"

A lánya egyébként hivatalosan is megváltoztatta a nevét, mert sehogyan sem szerette volna, ha bármi köze van az apjához, vagy ha egyből a Musk név határozta volna meg őt az emberek fejében. A legtöbb híresség gyereke azért nálunk itt Magyarországon nem ilyen, nem?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás