promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem hiszed el, hogyan tisztítja meg a vécéülőkét két eszement influenszer
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ötlet logikus, de elképesztően veszélyes.

A web tele van olyan influenszerekkel, akiknek érdemes hallgatni a szavukra, hiszen rengeteg hasznos és praktikus háztartási ötletet osztanak meg követőikkel. Az amerikai Janelle Flom és Kate Heintzelman most azonban egy olyan trükkjükről számoltak be az Instagramon, ami szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot.

Sokan nem is hitték el, hogy mindezt komolyan gondolják, talán sohasem láthattunk még ennyi „rókázó” emojit egyetlen hozzászólás-folyamban, mint éppen ennél. Néhányan jó előre lemondták náluk a nem létező vacsorameghívásukat is.

A két hölgy ugyanis azzal állt elő, hogy a vécédeszka megtisztításának legjobb módja az, ha leszereljük, és egyszerűen csak bedobjuk a mosogatógépbe. Ráadásul nemcsak egymagában, hanem edényekkel együtt, ami különösen gusztustalanná teszi, és aligha higiénikus, szóval senki se próbálja ki.

A rövidke videót már eddig is több millióan tekintették meg, bár nincs sok néznivaló rajta. A spanyolviaszt ugyanakkor nem a két amerikai hölgy találta ki, 2019-ben ugyanis Ausztráliában már készítettek egy felmérést a mosogatógépbe kerülő furcsa tárgyakról, és akkor a legókockák, számítógép-billentyűzetek mellett a vécédeszka is előkerült.

Mi bajunk lehet tőle? A Webbeteg oldal szerint a vécéülőke akkor is komoly fertőzőforrás lehet, ha látványos szennyeződés nem látszik rajta:

„A Micrococcusok gennyes bőrfertőzéseket, a Coryneform baktériumok diftériát, májgyulladást, a Streptococcusok torokgyulladást, bőrfertőzést, tüdőgyulladást, a Pseudomonasok húgyúti fertőzést és vérmérgezést, az enterobaktériumok húgyúti fertőzést, tífuszt, illetve szalmonellózist, shigellózist okozhatnak.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás