promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló látvány: az emberek felnéztek az égre, és rögtön kitört a pánik - földönkívüli jelent meg a város felett
Borítókép:  Fox 13
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokkoló UFO-észlelés a városban.

Egy fényes gömb jelent meg a város felett, az emberek rögtön pánikba este, hiszen azt gondolták róla, hogy egy UFO jelent meg az égen. Az Egyesült Államokban, Utah északi részén, nem sokkal napnyugta előtt jelent meg a fényes tárgy, ami leginkább egy hatalmas léggömbre hasonlított.

A szemtanúk közül sokan sokkot kaptak, hiszen nem tudták, hogy mit is látnak az égen. Egyesek szerint egy földönkívüli jelent meg a város felett, míg mások egy csillagnak nézték.

„Kint maradtunk, amíg el nem távozott, eltűnt az égen, úgy nézett ki, mint egy távoli csillag. Rendkívül furcsa volt az egész”

– nyilatkozta a Fox 13-nak az egyik szemtanú.

Stephen Price a távcsöve segítségével elképesztően közelről tudta szemügyre venni a jelenséget. Elmondása szerint a léggömbhöz hasonlító repülő tárgy ragyogó narancssárga színűvé vált, mielőtt a Nap lebukott volna a horizont alatt, aztán látszólag eltűnt az égről. Elnézve az alábbi videót, tényleg olyan, mintha egy óriási léggömb lebegett volna Utah felett. A Twitteren az Országos Meteorológiai Szolgálat Salt Lake City-i irodája kizárt annak a lehetőségét, hogy az ő léggömbjük rémisztette volna meg az embereket.

(Videó: fox13now)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás