promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan változást jelenetett be a Google, minden magyart is érint
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gigacég jelentetette be a változást.

A Google az internet legnépszerűbb keresőmotora, nem telik el talán egyetlen nap egy magyar ember életében sem, hogy ne guglizna egyet az interneten, hiszen itt kezdődik minden keresés az interneten, és csak nagyon ritka helyzetben nem innen indulunk. A Google a keresőmotorja mellett egyéb szolgáltatásokat is kínál a felhasználóknak, így többek között a Google Maps-et, amely bizony sokkal közelebb hozta hozzánk a Földkerekséget.

A mindennap használt alkalmazások pedig komoly segítségünkre vannak abban is, hogy a mindennapok nyűgjeit könnyebben vehessük, így pedig mindig nagy örömhír, ha egy változásról hall az ember, egy olyan változásról, ami bizony megkönnyíti az életünket. A Google-ben az idézőjeles kereséssel eddig is szuperpontosan lehetett célozni, így konkrét kifejezésekre is egyszerűbb volt rátalálni.

A Google pedig most ezt még jobban felturbózta.

A vállalat a friss bejelentésében, amelyről a 24.hu számolt be a The Verge nyomán, azt írja, hogy ezt a funkciót még jobban leegyszerűsítik úgy, hogy a weboldal címe alatt megjelenő kétsoros kis részletben már ezek a szavak és kifejezések fognak feltűnni, ráadásul mindez félkövérrel. Ezzel pedig nagyon sok felhasználónak könnyítik meg majd a dolgát, akik elkerülhetik a felesleges görgetéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás