promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van egy hely a világon, ahol mindennap látnak ufót – de a hatóságok a fülük botját sem mozdítják
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tavaly 452 alkalommal észleltek azonosítatlan repülő tárgyat.

Azonosítatlan repülő tárgy (vagyis ufó) észlelésére viszonylag kevés embernek van esélye, ám van egy hely a világon, ahol ez szinte mindennapos dolognak számít. Néhány szakértő tavaly ott 452 alkalommal látott feltehetőleg idegen eredetű objektumot az égbolton.

A japán Takeharu Mikami egy olyan magazin főszerkesztője, amely kifejezetten a természetfölötti jelenségekkel foglalkozik. Szerinte a Linomachi körzet a 2011-es atomerőmű-balesetéről elhíresült Fukusima közelében egy olyan kitüntetett pontja bolygónknak, amelyet szívesen keresnek fel az idegenek.

Mikami nem a levegőbe beszél, hiszen 125 észlelésről fotó, további 24-ről pedig videófelvétel készült. Mindezzel együtt a hatóságok a fülük botját sem mozgatják, a hivatalos szervek továbbra is sarlatánságnak tartanak minden ezzel kapcsolatos tevékenységet.

Az International UFO Lab névre hallgató, félig-meddig tudományos műhelynek az a célja, hogy nyomatékot adjon a rejtélyes észleléseknek. Az igazgatói szerepet betöltő Mikami – jogosan – úgy gondolja, hogy az egyéni bejelentéseket senki sem veszi komolyan, ezért kell mögéjük egy hitelesebbnek tűnő társaságot szervezni.

Linomachi tökéletes helyszín ehhez, hiszen a közelben található az UFO Fureaikan múzeum is, ahol nagyjából 3000 dokumentumot és egy egyéb anyagot őriznek az azonosítatlan repülő tárgyakkal kapcsolatban.

The privately-owned International UFO Institute, which was established in the Japanese prefecture of Fukushima in the...

Posted by Brian Lovett White on Sunday, June 26, 2022

Ufóészlelések már régóta történnek a szintén közeli, 462 méter magas Senganmori hegynél is, amely könnyen felismerhető piramist formázó alakjáról, ráadásul erős mágnesesség is mérhető rajta.

Egy ősi japán történet szerint egyszer egy bambuszvágó férfi lánycsecsemőt talált egy csillogó bambuszszár közepén. Amikor felnőtt, Kaguja hercegnőből gyönyörű nő vált, aki még az uralkodó figyelmét is felkeltette. Ő azonban mindenkit visszautasított, arra hivatkozva, hogy nem a Földről származik, és hamarosan vissza kell térnie a Holdra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás